2777
2789

بچه ها همین مدل انگشتره 

فقط دورنگه سفید و زرد 

بنظرتون چندگرمه امشب مهمونی پاگشاش بود دادن بهش 

میگه فاکتورشو ندادن نمیدونیم چندگرمه 

مادرشوهرمن النگودادپاگشام فاکتورشم زیر ابر جعبش بود بنام خودم گرفته بودن 

ولی این فاگتورنداره 

درشت بود ظاهر انگشتره اما تودستش میگه خیلی سبکه 

کنجکاو شدیم وزنش چقدره 

و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

انقد کنجکاوید خب ببرید وزن کنید

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بکش بیرون ازدخترعموت ونامزدش ببین خواهرانه میگم فردا زندگی خودت لطمه میخوره انقدرچشمت دنبال کارا وزندگی اونه حسود نباشیم 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
اتفاقا خونشون افسریست پاساژطلا نردیکشونه ولی بسیار تنبله نکبت😂

حالا حوصلش کشید بره وزن کنه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بکش بیرون ازدخترعموت ونامزدش ببین خواهرانه میگم فردا زندگی خودت لطمه میخوره انقدرچشمت دنبال کارا وزن ...

شمااصلا خوندی تامیکای منو؟ 

عین خواهریم ما چه حسادتی هرچی توجیب شماس قرار نیست توجیب همه باشه 

بابای من عمو بزرگشه توهمه مهمونیاش و اینا هستیم همه کاراشم خودم میکنم گل ارایی و ببر بیاراشو 

درست عین خواهریم 

خودش خواسته اینجااز بچه ها بپرسم 

شما نگران زندگی خودت باش لطمه نخوره بااین رفتار تهاجمی و قضاوت نابجاتون 

لطفا هم بامن خووهرانه حرف نزن 

اصلا تمایل به داشتن چنین خواهری ندارم ترجیح میدم از نزدیک نبینم ادمهایی با طرز برخورد و رفتار شمارو 

و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐