2777
2789
پربازدید نمیشه میترکهبچه یعنی کی مگه آدم ۷۳ ساله بچه کوچیک داره؟بعد اگر بوس چطور دوست شما ست که به ق ...

محصل منظورمه

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
منظورم این بود اگر بچس چطور دوست شماست

بچه نیست بزرگه 

ولی خب بچه یا بهتره بگیم فرزند اون اقاست منظور اسی اینه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی فقط ی چیز میتونه باشه اونم اینه که تو مرد بیش نیستی لطفا نیا اینجور چیزارو نگو چطور ی کسی همچی ...

عزیزم منو همه میشناسن دیگه 

پیره سایتم 

تازه وارد که نیستم که بخوام دروغ بگم 

عزیزم ولی جلو بچه؟بخدا خیلی سخته تصورشم وحشتناکه اگر بابات جلوت....

جلوش رو من نمی‌فهمم 

مگه دوستت کامل دیده همه چیو؟؟ یعنی آلت و.. رو اگه دیده خب حق با دوستته 

اگه نه و سنش بالای ۱۴ ساله دیگه باید عقلش کامل تر از این حرفا باشه..... چون احتمال زیاد با همچین چیزایی آشناست و اینکه وحشتناک باشه براش غیرعادیه

اسی فقط ی چیز میتونه باشه اونم اینه که تو مرد بیش نیستی لطفا نیا اینجور چیزارو نگو چطور ی کسی همچی ...

خواهرسایت پراز نرخره من نزدیک ۵۰ تا کاربر دستشون روشده که نرهستن اول بعنوان بیا باهم وزن کم کنیم‌میان توخاص دوم بعنوان کی پای درد دلم میشینه من ازبچگی بهم تجاوزشده سوم یکیشون میگفت پشت کنکوریم کمی نصیحت نیازدارم وهمچین چیزایی الا اخر اخرش همشون خر بودن خاک تمام عالم توسر کسی که به اسم خانم میاد تو سایت الهی که بحق این شب عزیز داغ عزیزانش بشینه کسی که به اسم یه خانم بیاد توسایت ولی نرخرباشه من دعام گیراست اینو بدونید هرگز تاحالا کسیو نفرین نکردم این اولین باره چون خیلی ناراحت وعصبی شدم تواین مدت که سایتم کاربری اولم خودم خودمو تعلیق کردم یکسال نیومدم توسایت ازدروغاشون اعصابم راحت بود

بچه ۶۰سالشم بشه بچه هست دیگه

اگه ۶۰ سالشه و باباش ۷۳ سال یعنی اینکه باباش دوازده سالگی ازدواج کرده و ۱۳ سالگی پدر شده این یعنی این مرد خیلی هااااته که اون م قع ازدواج کرده و تونسته بچه بکاره ، 

حالم بد شد مردم چقدر شهوتی شدن

سلام خوبی مهمون ناخوندت چی شد رفت؟

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
خواهرسایت پراز نرخره من نزدیک ۵۰ تا کاربر دستشون روشده که نرهستن اول بعنوان بیا باهم وزن کم کنیم‌میا ...

حق 

اما من خانم هستم 

مدتهاست اینجام 

من زهرا هستم که کل سایت منو میشناسن و ۶ساله اقدامم 

اگه ۶۰ سالشه و باباش ۷۳ سال یعنی اینکه باباش دوازده سالگی ازدواج کرده و ۱۳ سالگی پدر شده این یعنی ای ...

دوست من که ۳۰سالشه 

گفتم یعنی بچه اگر ۶۰سالش هم بشه بچه هست 

بهتره بگم فرزند که شما متوجه بشید 

نه بابا ۳۰سالشه متاهل خودش نه زیر پتو دیده

😑😑😑 پس این بچه بازیا چیه 

مچشو با یه زن دیگه رو کار نگرفته که 

هرچند احساس بدش بخاطر اینه که اینکار رو دور از پدرش می‌دیده اما اتفاقیه که افتاده 

بهتره با مامانش حرف بزنه زودتر بیاد خونه و حتی اگه باهاش راحته مثلا بگه تو این سن بعضی مردا هنوز میل جنسی دارن و زن باید برطرف کنه و... ! مستقیم اشاره نکنه البته