2777
2789
عزیزم می‌دونم برا دوستم خیلی سخت بود اصلا نمیتونست باور کنه باباش رو مقدس میدونست

چه دوست بی شعوری که اومده بد ترین وضعیت باباش رو برای یه غریبه گفته و اون غریبه هم تو نی نی سایت جار زده ، دوستت خیلی ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا کارش از ریشه ایراد داشته خودارضایی گناه کبیرست

منم نگفتم کارش درسته 

حرف من اینه که اولا به این دختر مربوط نیست! 

دوما مادرش نباید ول میکرد میرفت اونم یه ماه 

اما اینا خب صد درصد از زشتی کار مرد کم نمیکنه،  احتمالا اونم از سر نیاز ناچار شده

جلو بچه چیه؟؟؟ مگه اومده جلو این بکشه پایین؟میگه خواب بودن! از کجا باید میدونست این نخوابیده؟بعدشم ب ...

😕 بابا آدم ممکنه بیدار بشه بره توالت یا آب بخوره انقد نفهمه 

می‌رفت اتاق خب 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

شیردادن به شوهر چی بود من ندیدم 😂😂

واااای چه چیزی از دست دادی آنقدر خندیدم روحیم باز شد   خانمه می‌گفت به شوهرم هر شب شیر میدم چکار. کنم بچم رو از شیر گرفتم شیرم خشک نشه برای شوهرم 

شاید زنه سرش جای دیگه بند بوده

نه بابا بچش کپ برادرزادهاش که پدرشوهر و عموهای شوهر منن هست و به شدت خانوم خوبیه بنده خدا تقریبا۴۰.۵۰ سال فک کنم از شوهرش کوچیکتر بوده 

😆😆😆
۷۳ ساله چطور می خواد همچنین کنه یک مرد پیر اونم تو سالن جلو بچش تو رو خدا کمتر دروغ بباف

پیر هست که حرفتشون میزنه 

بابا فکر می‌کرده دخترش خوابه 

دختره هم ایقد پیرمرد نفس نفس زده فکر کرده باباش دار میمیره 

که یهو میبینه....

عزیز یه نگاه تاریخ عضویت من بنداز بعد بگو دروغ 

مگه بیکارم دروغ بگم

نه به هرحال کار زشتیه توجیح نداره. اما مقصر اون زن هم هست که یه ماه ول کنه بره دیگه پس آدمی که نیاز ...

عزیزم حالا شما کوتاه بیا!!!

اون زن بنده خدا واسه همیشه ک نرفته!! ی مدت کوتاهه برمیگرده.

آدم سالم باید تو این مدت خوددار باشه. 

😕 بابا آدم ممکنه بیدار بشه بره توالت یا آب بخوره انقد نفهمه می‌رفت اتاق خب

خب ما که نمیدونیم وضعیتش چطوره ، احتمالا تو این سن پا درد و زانو درد و... داره و نتونسته بره

بلاخره این اتفاق افتاده! اما اون دختر انقدر سطحی فکر کرده که سر همچین موضوعی از پدرش بدش اومده و نشسته برا دوستش تعریف کردن! 

خانما گزارش بزنید لطفا سایت پراز بچه مدرسه ای هست این خرافات هم نیارید توسایت لطفا

بچه مدرسه ای نیاد سایت بره بخوابه فردا بره مدرسه 

😐

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40