2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 61 پست
وای خداروشکر ک شما حرفامو تایید کردید بعضیا ک میگم ول کردم میگن فرصت میدادی درحالی ک خودش باور کن فه ...

اونی که از الان تاکید میکنه دخالت نکنن که چرا فلانو نخرید بهمانو نخرید، داره جای پاشو سفت میکنه که من اهل خرج کردن نیستم فردا پس فردا هیشکی دخالت نکنه، خسیس آدمو پیر میکنه، حساب کتاب گرون دوزار از زندگی سیرت میکنه، کلا ردش کن، مخصوصا که اعتراف کردن به خساستش، دنیا رو داشته باشه اما اهل خرج کردن نباشه، تومنی نمی ارزه

خب ببین یه خانواده و ادمایی اینشکلی ان ببین میتونی کنار بیای من خودم پارتنرم تقریبا اینجوریه شاید ما ...

نه والا بنظرم نتونم قرار اول ب حرف من رفتیم کافه اونجا مامانمم بود باهامون مامانم گفت بریم بیرون جایی ک من فاصله بگیرم از خدا خواسته با مامانم هماهنگ شدن پاشدیم 

مامانم گفت بزار ببینم خودش چجوری میگیره 

رفتیم بیروی فضای باز رفت بلال واسه خودش خرید من ذرت مامانمم هیچی نخواست ب سلیقه خودش واس مامانم هیچی نخرید برگشتنیم هیچ تعارفی نزد هیچی ما گفتیم بفرمایید شام 

اخه قرار اول که بلال تنوری واسه خودش میگیره 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونی که از الان تاکید میکنه دخالت نکنن که چرا فلانو نخرید بهمانو نخرید، داره جای پاشو سفت میکنه که م ...

ببین خیلی زرنگه خوب پول جمع میکنه ماشین میخره و خونه میخره داره ولی میگفت خانوادت نگن چرا این ماشینو گرفتی اینا

منم تعجب کردم ک این همه چی داره چرا خانوادم باید اذیت کنن 

بعد گفت مثلا خانواده زن پسرعموم به پسرعموم گیر داده بودن جرا واسه زنت گوشی نمیخری 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نه والا بنظرم نتونم قرار اول ب حرف من رفتیم کافه اونجا مامانمم بود باهامون مامانم گفت بریم بیرون جای ...

نه دیگه خدایی اینکه برا مامانت چیزی نخریده خیلی دیگه….

مال من یجوریه ک مدلشون اونه کلا زیاد اهلش نیستن منم ادمی نیستم متاسفانه ک بگم دلم فلان چیز میخواد یا بریم یه چیزی بخوریم باز الان بهتر شده ولی خب بنظرم نه نکن 

نه دیگه خدایی اینکه برا مامانت چیزی نخریده خیلی دیگه….مال من یجوریه ک مدلشون اونه کلا زیاد اهلش نیست ...

ببین من خجالتیم روم نمیشه ولی گفتم بزار راهنماییش کنم ک مامانم هست هوا سرده بریم کافه ک الکی گفت میخواستم بگم کافه گفتم بخاطر قلیون قبول نمیکنی گفتم ربطی نداره و ... 

منم بدم اومد باید ب سلیقه خودش ی چیزی واسه مادرم میخرید زوری 

مامانم اینقدر عزت نفس داره و مقیده رفته بوده اونور واسه خودش قایمکی کیک خریده بود خورده بود ک یه موقع ضعف نکنه چون گشنش میشه سریع باید بخوره مشکل قند داره

ببین خیلی زرنگه خوب پول جمع میکنه ماشین میخره و خونه میخره داره ولی میگفت خانوادت نگن چرا این ماشینو ...

گلم اونی که از راه نرسیده بحث گرون دوزار راه میندازه، اونی که قرار اول بلال میگیره گاز میزنه، تازه به مادر زن آینده چیزی نمیخره، اوج بی کلاسی و خساست هس باور کن، اگه شخصیت درست حسابی داشت، دیدار اول به یک کافه ی آبرومند، یا نهار دعوت می‌کرد، نه که‌ برا شما ذرت بخره، برا خودش بلال بخره، جدای از خساست، شخصیتش هم زیاد جالب نیس

ول کن چون تو مشخصه ادمی هستی مثل من ک راحت پول خرج میکنی سخته خیلی

من واسه دیگرونم خسیس باشم واسه خودمون اصلا واسه لباس و خرید 

ببین خساستم حدی داره 

تو در این حد خسیسی ک قرار اول خودتم بی شخصیت کنی خیلی بده

گلم اونی که از راه نرسیده بحث گرون دوزار راه میندازه، اونی که قرار اول بلال میگیره گاز میزنه، تازه ب ...

افرین دقیقا من میگم اگه فقط خسیس بود شخصیت داشت خودسو خراب نمیکرد قرار اول

افرین دقیقا من میگم اگه فقط خسیس بود شخصیت داشت خودسو خراب نمیکرد قرار اول

والا من موقع آشنایی با شوهرم، طفلی دستشم به شدت خالی بود، اما هربار که بیرون میرفتیم برا نهار می‌برد، شخصیت و دست به جیب بودن برا من خیلی مهمه، چون اهل خرج کردن و خرید کردنم، خرید نکنم افسرده میشم،حالا یارو بیاد خسیس بازی در بیاره کلی مشکل به وجود میاد 

والا من موقع آشنایی با شوهرم، طفلی دستشم به شدت خالی بود، اما هربار که بیرون میرفتیم برا نهار می‌برد ...

شوهرت شخصیتشو نشون داده که گشنه نیستش با شخصیته 

اداب معاشرتو بلده ارزش میزاره باکلاسه 

خسیس دیگه معلومه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی