2777
2789
عنوان

میشه بگین وقتی میخاسن برین بیرون یه استایلتون

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 32 پست
الان منگو یه پالتویی داره خیلی خوشگله یا برشما یه پالتوی سفید خوشگل امسال زده بود عاشقش شدم

من عین همین مدل پالتوهارو با قیمت کمترم دیدم

برند اسمش روشه با همون کیفیته خیلی وقتا ولی پول برندش و میگیره 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما از این برندا میخری؟

من برای لباس پول زیاد نمیدم

لباس ورزشی و کفش و کیف بیشتر خرجش میکنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من خیلی رو این موضوع حساسم جوری که تمام انرژیمو میگیره

واقعا خودت و الکی اذیت میکنی

همه لباسا که قرار نیست برند باشه

استایل خوب داشتن بدون برندم میشه

واقعا خودت و الکی اذیت میکنیهمه لباسا که قرار نیست برند باشهاستایل خوب داشتن بدون برندم میشه

بین مثلا یه کت فوتر گرفتم ۲ تومن حس میکنم ارزونه به درد نمیخوره ولی پولم در همین حد میرسه

بین مثلا یه کت فوتر گرفتم ۲ تومن حس میکنم ارزونه به درد نمیخوره ولی پولم در همین حد میرسه

نه بابا دختر چرا اینجوری فکر میکنی

من پالتو گرفتم 3/500 خیلیم بهم میاد جنسشم خیلی خوبه

باید بلد باشی استایل کنی فقط همین🤷🏻‍♀️

اخه خیلی رو این موضوع حساسم خیلی جوری که تمام انرژیمو میگیره

خودت داری خودتو درگیر میکنی ببخشید اما این مشکلات از کمبود های دیگه میاد قصدم بی احترامی نیست اما از نظر روانشانسی مثلا ادمیکه از اول همیشه براش پول مهم بوده زوم میکنه رو چیزایی که مربوط به موقعیت های مالیه مثل قیمت استایلش مثل تفریحاتی که داره مثل ماشین طرف مقابلش و اینا خودشو از همه بیشتر اذیت میکنه 

اگر سعی کنی کم کم گذر کنی ازش کاملا اوکی میشی اما اگر به قیمت گزاری رو همه چی ادامه بدی تو مدت کمی کاملا اسیب میبینی تو یسری موضوعات زندگیت

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
رو ماشین و تفریح و اینا خیلی حساس نیستم در مورد لباس خیلی اینجوریم

کلی گفتم اینا یسری مثال بودن اما من خیلیارو دیدم با ۲ ۳ تومنم قشنگترین استایلارو داشتن انقدر خودتو اذیت نکن برای هیچکس مهم نیست تو لباسات چیه یا قیمتش چقدره نهایتش یکساعت یادشون بمونه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
والاتا حالا بهش فک نکرده بودم مگه مهمه اصلا🤔 من بیشتر استایلم چادره که نهایت یک تومنه ، با یه کتون ...

چادر یه تومن 

الان زیر سه تومن چادر خوب نیس

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

لباسای زمستونی معمولا گرون ترن خب الان حدود ۳ تومن اینا

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓