2777
2789
عنوان

چقدر بعضی پسرا کثافتن

388 بازدید | 18 پست

ما تو کلاس یه پسر داشتیم خیلی هول بود همش دوست داشت با دخترا حرف بزنه رفیقاشم مثل زیر دستاش بودن اون دستور میداد اینا کار انجام میدادن😑مثلا تو گروه کلاسی دوستاشو میفرستاد جلو دعوا بعد خوش مث این صلح طلبا وارد میشد با شوخی خنده یهو اون وسط با یه دختر شروع به لا.س زدن میکرد هرکیم در جهت منافعش نبود با پیج و آیدی فیک اذیت میکرد 

یادمه یه بار پیوی ازم جزوه خواست براش فرستادم یهو گفت ایشالا عروسیت برقصم منم سین زدم جواب ندادم از اون روز باهام لج افتاد😑 تو دانشگاه موجودات عجیب واقعا زیاده

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت شده به عنوان رقاص عروسیت قبولش نکردی 😂

آخه نمیدونی چقدر یارو سم بود وقتی دختر میدید شبیه امین یحیایی تو اخراجیا راه میرفت اگر نبودعادی میرفت

من میدونم از این پسراس ک توهم خوشگل بودن یا کول بودن داره فک میکنه همه دخترا عاشق شخصیت یا قد و بالاشن و میدونی چرا این توهم واسش ایجاد شده؟ چون چند تا دختر از اینا ک به عالمو ادم پا میدن با همه هستن به اینا پا دادن حالا اینا توهم برشون داشته ک اینا عالین و همه ازش خوششون میاد و اگه کسی خلافش رفتار کنه اون دخترو یا بیخود میدونه یا میخواد تخریبش کنه 

داداش خودم نمونه اصلیشع😁

من میدونم از این پسراس ک توهم خوشگل بودن یا کول بودن داره فک میکنه همه دخترا عاشق شخصیت یا قد و بالا ...

اخه از این میسوزم یارو اصلا خوشگل نبود ولی دخترا احمق سمتش بودن چون پولدار بود

اخه از این میسوزم یارو اصلا خوشگل نبود ولی دخترا احمق سمتش بودن چون پولدار بود

حالا از این جور جوا بهم میخوره ولش کن اهمیت نده 

من تو دانشگاه با یدونه دختر دوست بودم کلا 

یه بارم کراش دانشگاه بهم کل یکی از امتحانای پایان ترمو تقلب داد 

باورت میشه ترم بعدی قیافه پسره رو یادم رفت😂😂😂😂😂😂 دوستم بهم گفت