2777
2789
عنوان

بیاید از سم ترین چیزایی که دیدید یا شنیدیدبگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک عالم تو سرشون ،ینی چی ،مرد نبود اونی که تاپیک زده

نمیدونم مرد یا زن مریض بود به نظرم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چرا میترکونید اخه😂😂😂من سوال دارماروغ اقایی رو میگرفت یا نه،

یعنی امشب مثل بمب ترکید تاپیکه😂

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

میمونه برا اقایی بعدی🤣

وای تو روحت😂😂😂بچه. چقدر باید صبر کنه تا بابای جدید بیاد بسازتش

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
چرا میترکونید اخه😂😂😂من سوال دارماروغ اقایی رو میگرفت یا نه،

نگیره که دل درد میگیره🤣🤣

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
صدای رابطه همسایمون با همسرش توی کل ساختمون میپیچه همش جیغ میزنه میگه وای یس رضا .....حالمو بهم میزن ...

وای چرا تذکر نمیدی یه کاغذ بچسبون به در خونشون 

ماهی آبپز

اه😐

جریان چی بود؟

یه خانمی تاپیک زده بود میکفت بعد 2 سالکی بچه. چیکار کنم شیرم خشک. نشه شوهرم عادت کرده به شیرم

وای چرا تذکر نمیدی یه کاغذ بچسبون به در خونشون

وا رفتم حضوری بهش گفتم کم نیاورد گفت به خودم مربوطه درو بست.

خاک برسرش حتی یه بار بس صداش بلند بود یکی از همسایه ها صدای اه نالشو ضبط کرده بود 

😡فقط طلاق😡