2777
2789

خودم حس میکنم ویدئو هایی که در حوزه توسعه فردی باشن واقعا خاصن:)

کسی رو میشناسید خوشحال میشم معرفی کنید💗

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم باعث شدم تغییر کنم چون تا وقتی نخواهیدهیچ‌ویدیویی‌روت تاثیر نمیزاره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سخنرانی های علی اکبر رائفی پور

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

بذا یه چی رو رک و راست بهت بگم..  از تجربیات خودم...

این ویدیو ها شاید یه ماه دو ماه سه ماه روت کار کنن..

تا زمانی تو از درون نتونی خودتو پیدا کنی و راه ارامش و انگیزه داشتن رو یاد بگیری.. توسعه فردیِ همیشگی برات اتفاق نمی افته..

بعد از چند مدت باز می بینی برگشتی سر خونه اولت...

همیشه دنبال عامل های درونی برای پیشرفت باش که موندگارن.. نه عامل عامل های بیرونی

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یوتیوب فقط میا و کوروشواقعا حالمو خوب میکنن

دقیقا اومدم همینو بگم 

چنل میا و کومان 

عاشقشونم پنج ساله دنبال کننده ام قبل اینکه میا خودشو شکل مبل کنه😂

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

خودم باعث شدم تغییر کنم چون تا وقتی نخواهیدهیچ‌ویدیویی‌روت تاثیر نمیزاره

دقیقااا!!!

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بذا یه چی رو رک و راست بهت بگم.. از تجربیات خودم...این ویدیو ها شاید یه ماه دو ماه سه ماه روت کار ک ...

این  که قطعا حرفه شما کاملا درسته ...

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍
دقیقا اومدم همینو بگم چنل میا و کومان عاشقشونم پنج ساله دنبال کننده ام قبل اینکه میا خودشو شکل مبل ک ...

لامصب میا و کوروش عالی ان

امیدمو ب زندگی زیاد میکنن

خیلی خاکی ان

و واقعا یه چیزی به ادم بین خنده ها یاد میدن