2777
2789

دوستان فردا ثواب زیادی داره 

اگه غسل نکردین برین حموم غسل کنین 

بعدش فردا روزه بگیریم 

امیدوارم که همگی پایه باشین

به گروه تلگرام منم بیاین

آیدی ش تو امضامه 

گروه ختم صلوات ه

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بسپار به خدا گلم 

بهترین هارو برات میخواد مطمئن باش 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
منم میخوام بگیرم البته من روزه (قضا غذا قزا )دارم

فردا ثواب زیادی داره 

تازه ساعت ۵ و ۲۰ دقیقه اذان ه یعنی از خواب پاشم یه کم کار کنم اذانه 

آخه تا ۱ خوابم

منم میخوام بگیرم به نیت شفای پسرم آرشام جانم، ترو خدا هرکی فردا روزه گرفت سر سفره افطار این پسر معصو ...

براتون دعا میکنم اگه لایق باشم ..خدا بزرگه توکل به خودش

برا منم دعا کن قلب نی نیم تشکیل شده باشه شنبه سنو دارم🥲

الهی عزیزم 

توکل کن به خدا گلم 

چشم حتما