2777
2789

شوهرم همش بچهام میزنه فحش میده میگه اینجوری تربیت درست میشن من هزاران بار میگم اشتباه میکنی میگه تو حرف نزن من خودم آرامش میدم به بچهام 

شوهرم نمیدونه که داره دشمن برای پیری خودش پرورش میده نمیدونه همین بچها میشن مثل الان خودش باهاش رفتار میکنن دلم برای پیریش میسوزه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۲۳🙂😐

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من‌میدونم‌اشتباه و دیگه اینقدر پشت بچهام گرفتم و دعوا کردیم با هم که خسته شدم انشالله بچهام بزرگ بشن ...

عزیزم شرمنده نمی خداستم ناراحتت کنم ان شاالله خدا برات بهترینا رو رقم بزنی و خوشبخت شی . خدا حافظ و نگهدار خودت و بچه های  گلت باشه همیه♥️🥲