2777
2789

عقدیم 

جدیدا حس کرده بودم خیلی از هم دور شدیم

اون اوایل خیییلی بهم میکرد خیلی زیاد ولی جدیدا حس کرده بودم به خاطر لجبازی های من و بی محبتی هام ازم دور شده

امشب دیگه تصمیم گرفتم لج و کنار بزارم گذشته رو فراموش کنم و دوباره از نو شروع کنیم ب

یشتر بهش محبت کردم، حرف زدم باهاش خندیدم 

خودشم تعجب کرده بود

یه نصیحت خواهرانه از من به شما به حرفای اونایی که میگن به شوهرتون بی محلی کنید تا بیاد سمتتون گوش ندید

من اینکارو کردم و همسرم خییییلی ازم دور شد‌ ، از این به بعد تصمیم گرفتم مشکلاتمونو به جای لجبازی با حرف زدن حل کنم

االبته تعادل باید رعایت بشه محبت نه خیلی زیاد نه خیلی کم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه آویزون و نه دوری 

متعادل

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه روانشناس معروف میگه به همسرتون محبت بی اندازه بکنین هیچ اشکالی نداره و بسیار خوبه

ولی به بچه هاتون محبت بی اندازه نکنین خیانته در حقشون

من ۱۰ سال هس ازدواج کردم همیشه هم به همسرم احترام میذارم ک محبت افراطی هم دارم خداروشکر تا حالا ضربه نخوردم

و شدم ملکه شوهرم 

تو این ۱۰ سال یه بار دعوا نداشتیم بحث های کوتاه بوده که هیچ وقت به قهر ختم نشده 

یه روانشناس معروف میگه به همسرتون محبت بی اندازه بکنین هیچ اشکالی نداره و بسیار خوبهولی به بچه هاتون ...

خداروشکر 😍

دقیقا همینطور باید باشه با لجبازی و جنگ و دعوا فقط خودمون آسیب میبینیم