2777
2789
عنوان

دانشجوی فرهنگیانم برام سوال شده

176 بازدید | 31 پست

چرا وقتی معلمین عزیز میتونن یه ۱۰ تومن از کار مدرسه و ۵ ۶ تومن از غ انتفاعی بگیرن برسه پولشون ب ۱۵ ۱۶ میگن حقوق کمه؟ و ناراضین یه عده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم فک کن بخوای هرروز بری فک بزنی برا ۳۰تا دانش اموز صبح و ظهرت گرفته میشه دوشیفت داری کار میکنی برا ۱۶یا نهایت ۲۰ واقعا کمه داری از استراحتت میزنی 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

دو شیفت کار کنی واسه ۱۵ ۱۶؟خب کمه راضی نیستن

عوضش مشاغل دیگه که هر روز میرن خوب🙁

من هنش تو ذهنم بود کلا ب این نمیرسه مبلغ 

اخه من ترم اولم انقدر تاپیک پر شده ک حقوق کمه اینو قبول دارم ولی چرا همش فقط ناله؟ چرا هیچکس دو تا شیفت نمیره اگه پول ببشتر میخواد خوب کار بیشتر هم باید بکنیم

خوب برای یه دبیر ۱۵ و ۱۶ با یه کارگر ساده که ۱۷ تومن میگیره کمه

یه معلم تحصیل کرده ۱۵ و ۱۶ بگیره یکم نا عادلانه است

ولی من خودمم علاقه ی شدیدی به دبیری دارم ....

خوبه تو ژاپن و چند تا کشور دیگه بیشتر از رئیس جمهور و وزرا به دبیرها پول داده میشه یعنی ثروتمند ترین افراد معلم ها هستند که دانس آموزان متفکری بار میاورند

عوضش مشاغل دیگه که هر روز میرن خوب🙁من هنش تو ذهنم بود کلا ب این نمیرسه مبلغ اخه من ترم اولم انقدر ت ...

مگبستگی داره خوشگلن الان دبیر های ابتدایی ۱۵ میگیرن راهنمایی ۱۸ ۱۹ دبیرستان۲۲ ۲۳

بستگی دارا چه معلمی باشی البته لطفا نریزید سر من دوستات تو شهرستان ما اینطوریه تحقیق کردم