2777
2789
عنوان

امشب شب آزوها ست یه ایده دارم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 88 پست

تمام آرزو و دغدغم قبولیمه توی شغل مورد نظرم 

امیدوارم این چالش رو به خوبی رد کرده باشم تا سال بعد 

و آرزوی دیگم قرار گرفتن آدم درست و حسابی سر راهم هست ...

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
چه جالب ارزو منم همینه اسی قبولی تو آزمون استخدامی آموزش و پرورش و آموزگار یا دبیر رسمی شدن ❤️❤️🌹ای ...

هععععی

چی بگم ک من ب آرزوی شما رسیدم  ولی بعد از ۲ماه انصراف دادم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرزوی منم آرزوی توئه .ان شالله که خدا آرزمون برآورده کنه😍یعنی میشه ...

چرا نشه خدا بزرگه میشه انشاالله😍

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
ممنونم قطعا اقا همش برای ما تلاش میکنند ودعا و مشکلاتمون رو حل میکنند وبی انصافی ونامردیه به یادشون ...

بله یقینا همین طوره، ایشون به یاد ما شیعیان خودشون هستن و دعامیکنن و به جای ما از خدا طلب بخشش گناهانمونم دارن

برای ارتباط قلبی با اقا امام زمان علیه السلام پیشنهاد می کنم، با قرآن انس بگیرید، چون امام زمان علیه السلام قرآن ناطق هستن، و از اقای بهجت داریم که گفتن، وقتی دلت برای امام زمان تنگ شد، به صفحات قرآن نگاه کنید و قرآن بخونید

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

اول خدایا مرسی که هوامو داشتی و داری مرسی به خاطر سلامتی مرسی به خاطرمامانم 

خدایا امسال یه ازدواج عالی بکنم با همون ایده آل های خودم 

خدایا کمک کن همه تلاشمو بکنم که برسم به رشته مورد علاقه 

خدایا کمک کن بابا بتونه اون خونه رو اون منطقه بخره 

خدایا همه رو سربلند کن ماروهم 

خدایا کمکم کن رو سفید شم 

خدایا خودت همه ی این روزا رو بامن بودی خودت میدونی چی گذشت لطفا خوب شه

خدایا فکر اون آدم از سرم بپره یا اگه تو قسمتمه اگه خوشبخت میشم درست کن خودت یا اگه نمیشه بره  از مغزم

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

چه جالب ارزو منم همینه اسی قبولی تو آزمون استخدامی آموزش و پرورش و آموزگار یا دبیر رسمی شدن ❤️❤️🌹ای ...

انشاالله عزیزم😍

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

آرزوهام زیاده .ظهور و فرج آقا امام زمان .برکت سلامتی کار و حال خوب و رفع مشکلات تمام اعضای خانوادم .برگشت عشقم به سمتم و مال هم شدنمون ..مستقل شدنم و برادرم از مواد و مشروب دوری کنه و زندگیهاشون پر از شادی و برکت بشه ..همتون به ارزوهاتون برسید ان شالله 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن