2777
2789

همسرم بوتیک لباس زنونه داره تو بهترین منطقه

قبل از ازدواج میدونستم ولی حساس نبودم و اصلا فکر نمی‌کردم بهش

شب یلدا ازدواج کردیم و اومدیم سر خونه زندگیمون

و خیلی حساس شدم نسبت بهش

حس خوبی ندارم و واقعا دارم اذیت میشم 

چیکار باید بکنم؟

حساسیتم از وقتی شروع شد که از یه مشتری خانم تعریف کرد پیشم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب خاطر همون تعریف کردنه هست

البته بستگی داره چ تعریفی باشه، اون بد گفته یا شما حساسی

معمولا هر جا رفتم فروشنده ها کاملا محترم بودن و حتی یه بار نشده بگم اه زنش چطور تحمل میکنه

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

چی گفت؟منم شوهرم با خانماس کارش برام مهم نیس چون چیزی ندیدم

گفت امروز یه خانومه اومده خیلی سفید بوده از شدت سرما دماغش و گونه هاش قرمز شده بوده 

چاره نداری

یا اعتماد از ته دل و اهمیت ندادن ب این موضوع 

یا هر روز شک و جنگ و جدال و در آخر بیشتر سوق دادند ب توجه ب زنا 

و در انتها میتونی حالا ک بچه نداری برای آشنایی بهتر با محیط کارش بری و ب بهانه تنهایی اونجا باشی و بینی محیط اصلا چطوریه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گفت امروز یه خانومه اومده خیلی سفید بوده از شدت سرما دماغش و گونه هاش قرمز شده بوده

خب سفید بودن مگه تعریفه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ب خاطر همون تعریف کردنه هستالبته بستگی داره چ تعریفی باشه، اون بد گفته یا شما حساسیمعمولا هر جا رفتم ...

اون شب می‌گفت یه خانومی اومده مغازه انقد سفید بود که از شدت سرما گونه ها و دماغش قرمز شده

بعد می‌گفت فکرکنم خارجی بود که انقد سفید بودش