2777
2789
عنوان

انقدررییی از‌ دست شوهرم حرص خودم

790 بازدید | 32 پست

چن‌ساعت پیش زد به سرم ذرت مکزیکی درست کنم یذرع پنیرپیتزا تو‌فریز داشتیم رفتم بیارمش بیرون دیدم نیست ،‌‌شوهرم گف‌خوشمزه بوده یخ زده بود من خوردمش‌خالی خالی😐

چقد من امشب هوس ذرت مکزیکی کرده بودما نشد دیگ دیروقتم بودبفرستمش بره بگیره 

اخهههه پنیرپیتزای خام و کی‌میخوره؟؟؟؟من از معدش تعجب‌میکنم ک‌هضمش کرده😐😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش همه ناراحتی ها سر پنیر پیتزای یخ زده بود. اونوقت زندگی خیای اسون تر بود.ناراحت نشی قصذثد بدی ندا ...

ن عزیزم چرا ناراحت بشم❤️اره میدونم... امشب فق‌هوس ذرت مکزیکی کرده بودم و ازین بیشتر چطوری پنیرپیتزای خامو‌همینطوری خوردع خدایااا😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

شوهر منم ازین شاهکارا زیاد میکنهالبته منظورم خوردن پنیر پیتزای خام نیست، ولی در کل خیلی وقتا ی چیزای ...

گاهی وقتا هرچی دم دست تو یخچاله میخوره همونطور لاغرم هست نمیدونم چی‌ب سر اون حجم از غذا و هله هوله میاد 😂استاااده شاهکارای نامنظمن🫡

منم میخورم خیلییی خوشمزس

عه پس طفلک فقط شوهرم تنها نیس فک کردم فقط شوهرم عجیبه🤦🏻‍♀️😅

ن عزیزم چرا ناراحت بشم❤️اره میدونم... امشب فق‌هوس ذرت مکزیکی کرده بودم و ازین بیشتر چطوری پنیرپیتزای ...

حتما هیچی بهش ندادی پنیر پیتزای خام خورده. خخخخ.

بازم شوخیه ها.😘