2777
2789

بچم ی هفتس ب دنیا اومده سینم نوک ندارع نمیتونه بگیره حالا مادر شوهرم اومده دیده شیرخشک میدم انقد بدش اومده انگار قتل کردم

پدر شوهرم زنگ زد به اون گفت سینش نوک ندارع 

خواهرش زنگ زد گفت دخترعموش زنگ زد گفت

حالا اینا هیچ برادرشم زنگ زد میبینم به اونم گفت

منم ناراحت شدم فقط گفتم کل دهاتتون فهمیدن سینه من نوک ندارع حالا بهش برخورده بود جمع کرده بود بره بگید حق باکیه

خیلی خوب گفتی بهش

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابط سینه بگیر منم همینجور بودم با رابط بچم گرفت سینمو حق با تو به اون چه ربطی داره که با زن تازه زایمان کرده اینجوری برخورد میکنه بی حیا

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید  

حق با توعه 

این مورد شیر دادن 

و زایمان یکی از سخت ترین دلهره آورترین بدترین شرایط عمرم بود😔هی میگفتن شیر ندادی خودت از عمد ندادی شیر خشکیش کنی 

و منی ک با روحیه داغون عذاب وجدان میگرفتم و گریه میکردم شیرم خشک شد و اشک میریختم چقد عذاب کشیدم خدا نیامرزدشون

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

رابط سینه بگیر از داروخونه یا بادست کوچیکش کن سیمتو بزار دهنش

کاری گن همه دهات مادرشوهرت بفهمن دروغ گفته و سینت نوک داره بلللله

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗