2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ بار گرفتم و هر کدوم دو  هفته کشید تا خوب شدم الانم دو خفته و ۳ روره ک گلو درد و گرفتگی بینی دارم همچنان

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من ۳ بار گرفتم و هر کدوم دو هفته کشید تا خوب شدم الانم دو خفته و ۳ روره ک گلو درد و گرفتگی بینی دار ...

شیر رو گرم کن سیر رنده شده یا تکه شده و زرد چوبه و چند عدد سیاه دانه بریز توی شیر روزی دوبار بخور یه بار عصر یا صبح یه بار شب خوب میشی

شیر رو گرم کن سیر رنده شده یا تکه شده و زرد چوبه و چند عدد سیاه دانه بریز توی شیر روزی دوبار بخور یه ...

مررررررسی دورت بگردم خدا خیرت بده حتما امتحان میکنم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

گفتم‌شاید کرونا باشه که بعدش ریزش مو‌میاره

یه نوع کرونا ی خفیف شدست و خیلی سخت خوب میشه ولی ربطی به ریزش مو نداره. شما برا موهات زینک و ویتامین ثو ب کمپلکس بخورید

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عزیزم زیزش مو نگرفتی؟

شاید باورت نشه  با ی بار شونه کشیدن انگار کل سرمو کندن تو شونه منی ک کلا در روز  ۳ تار بیشتر ریزش نداشتم