2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواج کنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 17 پست
خب شما شاید خودتون بهتر بدونید اکثریت جامعه یه جوری شده نمیشه اعتماد کرد طرف خب با چند نفر هست چه پس ...

کاملا درست میگین شما 

واقعاااا سخت شدن و کمیاب 

اما وقتی ادمی حسابی باشه

واقعا معلومه

مخصوصا وقتی شما دیت کنی چند بار 

میفهمی طرف چه طوریه تا حدی 

همه چی البته برمیگرده به گذشت زمان ولی خب 

پسرا و دخترای خوبم کم نیستن 

فقط باید بگردین دنبالشون

و اول اشنایی خطوط قرمزتون رو مشخص کنید و بگین از چیا بدتون یا خوشتون میاد

قطعا اون اول خیلی چیزا مشخص میشه

یا قبول میکنن یا هم نه 

که راحت میشه ادامه براتون

A❤

کاملا درست میگین شما واقعاااا سخت شدن و کمیاب اما وقتی ادمی حسابی باشهواقعا معلومهمخصوصا وقتی شما دی ...

حرفتون درسته ولی من حالا نمیدونم به دلیل چیه درونگرا بودنمه یا چی نمیدونم کلا بخوام برم دیت سر صحبتو باز کنم انرژیم خیلی میره یعنی اوکیه خجالت اصلا نمیکشم حرف زدنم هم اوکیه وای یه جوریه که میگم خب اینم مثل بقییه میرم حرف میزنم اخرش این خوب در نمیاد خیلی سخت شده واقعا 

ادمای امروزی هم همه اینجورین که منتظرن از غیب معجزه بیاد 😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفتون درسته ولی من حالا نمیدونم به دلیل چیه درونگرا بودنمه یا چی نمیدونم کلا بخوام برم دیت سر صحبتو ...

اره میفهمم حق دارین

منم اینمدلی بودم خیلییی

ولی ناامید نشین اصن

ادم مناسبتون بین همیناس قطعا

کم کم میرسین بهش 

امیدوارم همون دختری که با معیاراتون سازگاره به زودی سر راهتون قرار بگیره و خوشبخت باشین همیشه🌸

A❤