2777
2789

یک ماهه عمل کردم. قیافم دقیقا همونه که بود هیچ تغییر نکرده بینیم هم قوس نداره. قیافم هم که همون که بودمه تازه پهن تر و بیریخت تر هم شدم 

چکار کنم؟؟؟ 😔قوس هم نداره مث خط صاف مسخره 

به عمل دوم فکر میکنم توروخدا بگید من چی کنم تا سکته نکردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان من هفت روزه عمل کرده جیگر شده

من دوستشدارم ولی خودش زیاد خوشش نمیاد 

بنظرم شما هم مثه مامانم الکی سخت میگیری

وگرنه حتما دماغت خوب شده

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
نه دیگه ورم خوابید عزیزم تازه قوس هم نداره بخدا همه ی بینی ها قوس داره جز منننن😐قوس که بعد ورم بوجو ...

دکترت نگفت تا یکسال ورم میمونه؟ خودت تحقیق نکردی همچین چیز پیش پا افتاده ای از عمل بینی رو بعد رفتی عمل کردی؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
مامان من هفت روزه عمل کرده جیگر شدهمن دوستشدارم ولی خودش زیاد خوشش نمیاد بنظرم شما هم مثه مامانم الک ...

دلم میخواد موهای سرمو بکنم 

خیلی حالم خرابه خیلی داغونم 

هیچ قوس نداره عکسش اسلاید های قبل هست 

دلم میخواد موهای سرمو بکنم خیلی حالم خرابه خیلی داغونم هیچ قوس نداره عکسش اسلاید های قبل هست

عشقم قوس به مرور میادمیخوای عکس خواهر شوهرم ومیذارم الان متوجه میشی

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
هیچ قوس نداره عزیزم نمیدونم چی کنم من چی کنم آخه همش تو سرم عمل دومه بعد یک ماه خیلی حالم گرفته خیلی ...

ببین عزیزم شما خیلی از عملت نگذشته بعد هنوزم این بدن با واکنش عمل کنار نیومده یعنی نپذیرفته...بزار مدتی بگذره بدنت تقویت بشه صورتت پر تر بشه بعد کامل مشخصه.دوبار عمل ریسکه نگاه ب ایینه زیاد نکن ....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد