2777
2789
عنوان

بدرد نخور ترین دختر دنیا منم

153 بازدید | 12 پست

انقد پخمه و احمق و سادم باورتون نمیشه اینقدر یادم که برای اولین رابطه ج رو تو20سالگی فهمیدم در این حد

دوس پسر و اینا هم هیچی 

ولی تو خوابگاه انقدر دوستام با سیاستن حد نداره خودشونو آرایش میکنن لباس شیک و پیک می‌پوشن همش میگن ماکلی خواستگار داریم تو دانشگاه هم آخرش یکی رو تور میکنن یا یکی از اینا خوشش میاد و ازدواج و تازه دوس پسرم دارن و به من نمیگن 

ولی من چی من یه احمقم که عاشق یه پسر شدم چن ساله که حتی باهاش حرفم نزدم تو خیالاتم عاشق قیافش شدم اون  ازدواج کرده افسرده و بدبخت شدم حتی به دوستامم من خاک برسر گفتم که عاشق یکی بودم که ازدواج کرده

آخه چه لزومی داشت بگم بقیه چه کارا که با دوس پسراشون نمیکنن ولی هیچی نمیگن ولی من 

من خرم خر خر خر 

هنوزم متعهد به عشق خیالیمم چرا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر مورد خوبی داری و دوس داری ازدواج کنی ازدواج کن

چه ربطی داشت الان 

نه بابا مورد خوب که ندارم (اگرم باشه به نظرم همشون زشتن فقط یکی بود که هیچی ولش کن 

من بهتره بمیرم 

عزیزم بگم به این چیزا نیست امیدوارم باور کنین

رمز یه ازدواج خوب کلا چندتا چیزه

خدا بخواد مهم تر از همه

یکم خودخواه بودن دختر لازمه که به فکر منافع تون باشین چون مردا به فکر منافع شون هستن شدیدا باید رابطه متعادل بشه!

و تمام بقیش الکیه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

دوس داری مث بقیه هی دست مالی بشی در اون صورت میشی ی ادم عاقل و فهمیده ؟!

والا تو بهتر ازونایی فقط تنها بدیت اینه ک بشدت خودتحقیری...ینی دشمن اصلی تو فقط خودتی اونجوری ک تو ب خودت بدو بیراه میگی مطمئنم هیشکی پشت اینجوری حرف نزده از بس حرفایی ک ب خودت میزنی وحشتناکه...

ادم کم کم یادمیگیره...

ربطش اینه!

یعنی تو میگی اگه ازدواج کنم خوب میشم 

ببین من اصلا اهل دوستی و اینا نیستم

ولی قیافه پسره خیلی مهم می‌دونم اگه زشت باشه به خدا قطعا خودکشی میکنم و هی با اینی که عاشقشم مقایسش میکنم

تو بگو خواستگاری که به دلم بشینه از کجا بیارم؟

یعنی تو میگی اگه ازدواج کنم خوب میشم ببین من اصلا اهل دوستی و اینا نیستمولی قیافه پسره خیلی مهم می‌د ...

نه ازدواج الکی ، رابطه امن خودت رو 

متاسفانه خیلی سخت شده اما اینکه فرصت آشنایی بدی خوبه 

چون من هم تجربه مشابه تو رو دارم ، هنوز که هنوزه گاها دلتنگ میشم و کاری از دستم بر نمیاد ، اما فرقش اینه وارد هیچ رابطه نشدم و جون دادم قشنگ ، تمام احساساتمو جمع کردم و انگیزه مسیرم کردم و دارم از اینجا میرم تا شاید تو مقصد دیگه ای بتونم از نو شروع کنم 

چشمهارو باید شست جور دیگر باید دید 

از این پیله عشق خیالی  بیا بیرون اون  عشق یک طرفه  رو با همه حس دوست داشتنی که داری  بنداز دور 

باور کن اون رفته  و تو هستی و باید برای زندگی و هدفات که اصلی‌ترین میتونه ازدواج خوب عاشقانه باشه تلاش کنی 

تو هم  آراسته و مرتب باش اگ‌میتونی لباس شیک بپوش  از زندگی لذت ببر  

از راه درستش پیش برو   و دنبال دوست پسر نباش  که جایگزین  عشق قدیمیت بشه اگ زرنگ باشی  خودش میاد سراغت  و ازت خوشش میاد  عشق رو میگم  باور کن