2777
2789
عنوان

رانندگی خانما ی راننده بیاید شماهم اینطوری هستید یل فقط منم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
بعنی راه دارم درست بشم

تمرین و تکرار،همین که زیاد بشینی اوکی میشی

معمولا یه سال بگذره دیگه با بقیه راننده ها فرقی نداری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمرین و تکرار،همین که زیاد بشینی اوکی میشیمعمولا یه سال بگذره دیگه با بقیه راننده ها فرقی نداری

تو خوی شدی چند ماه بعد اوکی بودی از خودت راضی بودی من از شهر بیرون میرم استرس ندارم 

منم دارم به پسرم اموزش میدم وقتی کنارشم بیشتراحساس امنیت ارامش میده چون ازش ایراد نمیگیرم توکارش دخالت نمیکنم بعد که خاموش کرد یا دنده درست جا ننداخت بهش گوشزد میکنم که ایراد کارش کجا بوده نباید بهت استرس بده وازت ایراد بگیره همین باعث میشه هول کنی 

فقط اگ بابام کنارم باشه استرس میگیرم 

رانندگیم عالیه 

رانندگی بابام افتضاح

باز اون ازمن ایراد میگیره 🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

تو خوی شدی چند ماه بعد اوکی بودی از خودت راضی بودی من از شهر بیرون میرم استرس ندارم

اولشو متوجه نشدم چی نوشتی😁

من رانندگیم خوب بود و بعد از سه ماه محدودیتم که نشستم هیچ مشکلی تو رانندگی نداشتم اما استرس داشتم بخصوص جاهای شلوغ بعد از ۶ ماه استرسم کاملا از بین رفت و بعد از یکسال دیگه هیچ خطایی نداشتم و کاملا روتین شد برام بعصیا زودتر بعضیا دیرتر کاملا روون میشن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

منم دارم به پسرم اموزش میدم وقتی کنارشم بیشتراحساس امنیت ارامش میده چون ازش ایراد نمیگیرم توکارش دخا ...

افرین خیلی کار خوبی میکنی من از بچگی خواهر بزرگم کلا زیاد استرس بهم میداد هنوز هم همینطوریه انگار فوبیای خواهر دارم 

اره دقیقا من آدمی نیستم که بهم بگن بدی بگم آره درسته کار خودمو میکنم ولی بدون دلیل جلو خواهرم خاموش ...

ولی به نظرم اگه روحیشو داری مدام پیش بقیه انجام بده که پیش بقیه هم برات عادی شه .