من خودم ی مادرم که زندگیم بعد اومدن بچه دوم جهننننم شده ی جهنم واقعی
حالم خ بده حتی تراپی هیچ کمکی بهم نکرد همش میگم میگذره این روزای کوفتی ولی....
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از دیروز یکی این حرفو زده بار احساس گناه رفته کنار خستگی و مریصیم همش،میگم ایکاش نباشم
دور از جونت ، چرا نباشی دختر خوب ؟
همه مریضی دارن ، خستگی دارن ، ناراحتی دارن . میگذره این روزا هم . خودت که میدونی منظورت درد و دل بوده نه که ناراحت باشی از بودن دسته گلت . فقط بعضی حرفا رو نمیشه به هر کسی زد ، شما به این دقت کن
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ناشکری نمیکنم خدا نگهشون دارهولی زندگی مام بعد بچه ی دوم شده یک جنگ تمام عیار روزمره بیا حرف بزنیم
من اصلا داغون شدم امسال بچه دومم ۱۴ماهشه یدونه کلاس اولی دارم از کارم استعفا دادم دوسال خونم بارداریم وحشتناک بود الان ی ادم پرمشغله و افسردع و دیونه شدم با دوتا بچه ک تو سختترین مرحله رشدی بدون هیچ کمکی
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
یک مادر خسته هستم بعد از ۷ سال خستگیم در نرفته و به هیچ عنوان این راه دوباره نمیرم همسرم جدیدا مدام ...
خواهش میکنم خواهرانه میگن نپذییییر اشتباه منو نکن بعضی بچه ها ارومم چالش کمتری دارن ظرفیت مادر خ بیشتره هم از لحاظ روانی هم جسمی منم سر بچه اول همرو ازدست دادم تصمیم بچه دوم حماقت محض بود که من انتخاب کردم دارم زیر فشار له میشم ومطمعنم تا ابد این اسیبهایی ک تو این دوره دیدم همراهم خواهد بود