2777
2789
عنوان

چرا شماها آنقدر ضعیغین و خودتون کوچیک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه این خیانت به اجدادمونه

یکی از اجدادمون اینکارو کرد منقرض شد 

باقیشون ساپورت دادن بدعادت شون 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منبع معتبر ؟!

تموم منابع ها نابود شده اینارو توسط مادر طبیعت بهم الهام شده 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

والا کارای یدیمونو که همین مردا دارن انجام میدن قضیه یه کم برعکسه ها😂 تو همونی که میگفتی ماهی زنده ...

ماهی زنده😐🤣🤣🤣🤣

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

ناراحت نیستی اجدادمون قتل عام کردن اسیرمون کردن میدونستی ما فقط دختر زا بودیم مارو تغییر ژنتیک دادن ...

واکنش اسپرم ها:

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

آبجی طرف ایسگامون کرده🥲😂

ایستگاه؟ بخدا اگه تنها نبودم میرفتیم تموم مردارو قتل عام میکردیم 

تنهام میدونم بی فایدس آخر کشته میشم! 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

ایستگاه؟ بخدا اگه تنها نبودم میرفتیم تموم مردارو قتل عام میکردیم تنهام میدونم بی فایدس آخر کشته میشم ...

ابر قهرمانا همیشه تنهان متاسفانه💔

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

یکی از اجدادمون اینکارو کرد منقرض شد باقیشون ساپورت دادن بدعادت شون

مأمون ها توسط این نرها منقرض شد اینا یه مشت قاتل عوضی جنایت کارن 

حتی مادر طبیعت دارن نابود میکنن با از بین بردن جنگل‌ها