2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب باید یه چن ماهی قشنگ برین و بیاین و در ارتباط باشین،مث اینا که دوستن

فقط فرقش اینه خانواده در جریانه

بعد اگه اوکی بودین نامزد شین

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

آدم از کسی خوشش بیاد خود به خود باهاش لاس میزنه😂بذار پیش بیاد

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

چقدر سخته ازدواج بچه ها جوونا حق دارن بترسن

بله مهم ترین تصمیم زندگی آدمه

برای همین همیشه به خدا توکل کنید و دعا و نذر بردارید که خداوند خوبش رو قسمتتون کنه

البته کار خیر کردن هم خیلی موثره، که دعا پشتت باشه

ان شاءالله که بحق صاحب الزمان خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

با یه جلسه نمیشه که نهایت چند جلسه باید بیای و بری و خانوادش ببینی

بری تحقیق محل زندگی و کار 

تو این جلسات سوالات مهم و اساسی بپرسی تا کمی اهداف و اخلاق طرف دستت بیاد

فقط عجله نکن به خدا آدم چندین سال مجرد بمونه خونه پدرومادر خیلی بهتراز اینه که شوهر بد بکنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

رفیقم موقع نامزدی، پدر شوهرش گفت آدمو باید تو مسافرت شناخت، خانوادگی رفتن سفر

بنظر منم همینه 

ادما تو مسافرت کم خلق میشن 

خسته میشن 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

جلسات متعدد خواستگاری......

با هم باید برین بیرون 

هم خودتون هم خانواده ها تا نسبت به هم شناخت پیدا کنین

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................