2777
2789
سوال منم هست اصلا نمیدونم اگه جلسه اول طرف رو پسندیدیم در ادامه چیکار کنیم

باید مرتب برید بیرون 

پارک .کافه.تئاتر.سینما.خرید.شهربازی.امامزاده و.... هرجایی ک ب شخصیت دو طرف میخوره و رفتارهای هم رو آنالیز کنید سوال بپرسید و اخراش هم با خانواده ها ی سفر یک روزه اطراف شهرتون برید 

من و شوهرم سنتی باهم آشنا شدیم،صنعتی ادامه دادیم😂چهارماه برای شناخت صبرکردیم،صحبت کردیم یکی دوبار اومد خونه مون برای اینکه خانوادم بشناسن چندبارم باهم رفتیم بیرون،توی این مدتم باهم تلفنی صحبت میکردیم چت و پیام هیچی ،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید بری بیرون بیای حتی گاها سفر یکروزه برید قشنگ شش هفت ماه در رفت و امد باشید سوالای چالشی بپرسی به ریزجزئیات رفتاری دقت کنی به رفتار اعضای خونوادش مخصوصا نوع رفتاری که با مادرخانواده میشه دقت کنی به دست و دلبازی و نوع هزینه کردنش دقت کنی 

چت کنید روزی یکی دوساعت

کلا باید عین اینا که مثل دوست دختر دوست پسرن باشید با این تفاوت که زیر نظر خانواده هست و درانتها مشاوره هم برید و تست بدید 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

اولین راهش رفتن پیش مشاور مجرب

به نظرم حتی خونواده دو طرف هم نیاز به مشاوره دارند

رفت و آمد کنید سفر یک روزه دو روزه برید همراه خوانواده ها

رفتارش بسنج خسیس نباشه یا وابسته به مادر...

تحقیق جامع تو محیط کار

طرز چت و سوال و جوابایی که مطرح میشه

گذشته طرف و روابطش هم اگه برات مهمه حتما بیان کن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

امیدوارم شما و بقیه عزیزان مجرد چه دختر، چه پسر، خوشبخت بشن.

در وحله اول خودتون باشید، عین خودتونو ارائه بدید،تظاهر نکنید ،فکر نکنید ازدواج رویاییه که باید اونجوری که رویا پردازی کردید به وقوع بپیونده.

اجازه بدید آفا شروع کننده باشن، نسبت به صحبتاشون گارد نگیرید، نظرتون را محترمانه بیان کنید،

چون هم شما و هم ایشون همدیگرو دارید تازه می‌شناسید.

به صحبتاشون  ریزبینانه توجه کنید.

حرفهای اولیه هم میتونه تو خالی باشه،هم میشه حرف رک و روراست و خود واقعیه طرفتون باشه.

چند جلسه بیرون برید، به خرج کردناشون، وضع ظاهریشون، آداب خوردن، صحبت کردن، نگاه کردن، و هر چیزی که در شما و خانواده شما مهم است ، توجه کنید.

حتی خنده، لبخند، طرز راه رفتن میتونه شما رو کمک کند