2777
2789

دوستان همکار نامزدم

مجرده بعد همزمان با 4تا دختره

یکی از دخترا مامانشم در جریان ارتباط دخترش با این پسره هستش کلا شب و روز ناهار همه چیز میره خونه این دختره 2ساله کلا نیاز های جنسی و این پسررو دختره تامین میکنه حالا ب نحوی مامان دختره مطلقه هستش با بابای پسره دوست شده و پدر و پسر هردووو شب و روز پیش این مامان و دخترن از طرفیم مامان پسره همش زنگ میزنه ب نامزدم پسرم کجاست آمار بگیر باباش هم نیست شوهر منم نمیگه ب خانمه ک قضیه از چ قراره من هی بهش میگم خب بهش بگو پسرت و شوهرت رل دارن میگه ب من چ خیلی دلم برا زنه میسوزه تا یک دو شب تنهاس خونه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر تو هم توهم شد نفهمیدم چرا

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736