2777
2789

خانما 

شاید خیلیا این موضوع رو نتونن درک کنن و بخوان نصیحت کنن

ولی من این موضوع در حالت طبیعی برام واقعا عذابه و حرص میخورم

من حاملم و روزای اخر بارداریمه 

فاصلم تا خونه مامانم اینا دوتا کوچست

واقعا دلم نمیخواد که اون موقعی که درد دارم ، اوضام بهم ریخته هست ، مامانمم بیاد و بخواد بشه سوهان روحم 

بنظرتون چکار کنم؟؟

راهی هست از الان و بتونم جلوی این اتفاق رو بگیرم؟؟

اصلا طرز تفکرش زمین تا اسمون با من فرق داره با اینکه سنشم زیاد نیست ، و میخواد زندگی منم با همین طرز تفکر خودش پیش ببره … مثلاا به عنوان مثال من از شوهرم واسه روز زن کادویی نخوردم و هیچ تبریکی ندیدم ازش ، حالا مامانم رفتارش مثل خود عزیزاست میگه نه تو براش بگیر شرمنده بشه … بابا من نمیخوام مثل تو رفتار کنم و عمل کنم … یا مثلا منو شوهرم داریم یواشکی در مورد یه چیزی صحبت میکنیم لب خونی میکنه و یهوو میگه میخواین فلان کارو کنین؟؟؟

اصلا از این موضوعات خوشک نمیاد 

نمیدونم چجوری جلوی این موضوعو میتونم بگیرم 

حامله ای هورمونات بهم ریخته وگرنه چیز بدی بهت نگفته در صدد درست کردن روابطتون هست 

و اینکه بعد بدنیا اومدن بچه ات که مادر میشی تازه میفهمی خیلی نباید حرفای مادر هارو به دل بگیری 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من اخلاق شوهرمو بهتر میدونم یا اون!!

قطعا شما بهتر میدونی 

منظورم اینه شاید تو باغش نیست و فقط نیتش اینه بینتون خراب نشه 

خب بعد زایمان بگو همسرت گفته تنها باشین و نیاد خونه ات البته اگر دلت میاد وگرنه راهی نمیشناسم چطوری نبینیش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗