2777
2789
عنوان

کتونی که شوهرم خریده واسم ببینید🌚عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 39 پست
اتفاقا اولی خیلی ترند تره الانکفش‌هایی که توشون سبز کار شده خیلی ترندن

اره میدونم ترند ولی رنگش اوکی نبودم🥲

یعنی خوبه پس بزارم عید بپوشم دیگه

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قشنگه هر کدوم فکر کنم ۲خورده ای باشه درسته ؟ چون رفته بودم جردن بگیرم ۳۲۰۰ ساقدارشو گفت

نه عزیزم اونا معمولا های کوالیتی که این قیمته این ایرانیه ۹۰۰ خورده ای گرفته

یادت باشه مهم اینه که تو چی دوست داری:)من فقط جهت این گفتم که این رنگ هارو راحت میشه ست کرد:)

اره دقیقا‌ با همه ی لباسام راحت ست میشه پوشیدمش کیفامم همش مشکیه دیگه

اره تازه های کپی بود ۳۲۰۰ میگفت ها ولی خیلی خوشگل بود منم میخام بگیرم اگه پول بیاد دستم

عمرا نگیر

خوشگلی که نمیخری همه میتونن خوشگل بسازن مهم راحتی سایز شدن و دوامه

برای کریسمس آدیداس و نایکی زیاد تخفیف زدن سایت های واسطه سفارش دادن هم زیاد روش دستمزد نمیکشن اورجینال هم هست یه نگاهی بنداز

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
مبارک باشه اسی ببخشید تو مزونی که ازش میگیری ساقدار هم داره ؟

ممنونم عزیزم♥️

عزیزم من توی پیجش دیدم نداشت ساقدارشو خودم ۲ سال پیش از همین مزون گرفته بودم ولی خیلی پیجای دیگه هم ساقدار داشتن که‌ کوالیتی بود بگردی هستش

عمرا نگیرخوشگلی که نمیخری همه میتونن خوشگل بسازن مهم راحتی سایز شدن و دوامهبرای کریسمس آدیداس و نایک ...

آفشون فقط تا فردا شب هستش سایتای خارجی