2777
2789

حالم ازشون بهم میخوره

آب زیر کاه های خوش خط و خال مهربون نمای با سیاست

الان یه چیزی یادم افتاد اعصابم خورد شد 

فاطمه ام دختر روستا ✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوستای پرحرف انتخاب میکنم ولی خودم اصلا حاضر نیستم پرحرفی کنم با غریبه ... راجب خانواده میگن راجب شوهرو بچه ناله میکنن چطوری اخه انقدر اعتماد میکنید

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اوا‌

انتظار تعریف داشتم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اره دیدم  تا براشون نفع داری اینجورن بفهمن به دردشون نمیخوری یه رویی از خودشون بهت نشون میدن که دهن باز لمونه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
خودم جز همونام نه سیاست دارم نه مار خوش خط و خالم والا….. ولی کلی ازین دوروهای عوضی دیدمهمه رو باهم ...

من اون دسته باسیاست رو گفتم که عین مار کبری میمونن دقت کنی موقع شیک خندیدنشون شبیه مار میشن

شما احتمالا از اون خانمای ساده ای هستی که ادای باشخصیت هارو در میاری البته شاید

فاطمه ام دختر روستا ✨
ادای باشخصیت هارو درمیاری یعنی چیبا شخصیتم دیگه😁

اون که بله

ببین مثلا اون کسایی که من گفتم اگه کاریشون داشته باشی پارت میکنن

ولی خانمای ساده که واقعا باشخصیتن نه خیلی جاها از حقشون میگذرن و … زیادی نایس و خوب هستن که باید یکم روی خودشون کار کنن گاهی بد بشن

فاطمه ام دختر روستا ✨
اون که بلهببین مثلا اون کسایی که من گفتم اگه کاریشون داشته باشی پارت میکننولی خانمای ساده که واقعا ب ...

خب اونا زیادی ساده هستن

یه خانم با شخصیت هرجا متناسب برخورد میکنه حقش ضایع نشه