من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چ جالب تا طلا گرون میشه همه میرن طلا میخرن خدایی من جای اون کسی ک قسمت طلارو مصوب میکنم بودم خیلی بیشتر تز اینا گرون میکردم بابا چ خبرتونه ی ذره شم اقتصادی داشته باشید الان ملک ارزونه برید ملک بخرید چقدر گیر دادید ب طلا
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ن عزیزم منم میدم طلا میخرم پولای خوردمو ولی این کار و طرز فکر مال ۱۰سال پیش من ک بیست سالم بود بودش وقتی طلا گرمی ی تومن یا کمتر بود فکر میکنم من ک از جیب شما خبر ندارم ولی خیلی این برام جای تعجبه چرا تا گرون میشه همه میرن میخرن چرا وقتی ارزون تره نمیخرن؟؟؟واقعأ برام سواله