2777
2789
عنوان

کدوم النگو قشنگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 4408 بازدید | 131 پست
دونه ای چند عزیزمنگیناش نمی افته؟

دونه ۳۶ گرفته بودم ۸ گرمه الان نمیدونم چنده چون تو پره وزنش زیاده

نگین نیست تراشه طرح نگینه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ جالب تا طلا گرون میشه همه میرن طلا میخرن خدایی من جای اون کسی ک قسمت طلارو مصوب میکنم بودم خیلی بیشتر تز اینا گرون میکردم بابا چ خبرتونه ی ذره شم اقتصادی داشته باشید الان ملک ارزونه برید ملک بخرید چقدر گیر دادید ب طلا

عزیزم ملک زیر 3 تومن نیست کجا پول مردم به ملک میرسه یه چیزی میگیا

باور کن الان ملکم گرون بشه همه صف میبندن چطور الان پول دارن طلای گرمی ۵و خورده ای بخرن ولی اون موقع ک ارزون بود نداشتن بخرن؟؟؟

عکس النگو رو چرا حذف میکنید دیگه ؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چ جالب تا طلا گرون میشه همه میرن طلا میخرن خدایی من جای اون کسی ک قسمت طلارو مصوب میکنم بودم خیلی بی ...

شما میتونین با پنجاه شصت میلبون ملک بخری؟

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
شما میتونین با پنجاه شصت میلبون ملک بخری؟

ن عزیزم منم میدم طلا میخرم پولای خوردمو ولی این کار و طرز فکر مال ۱۰سال پیش من ک بیست سالم بود بودش وقتی طلا گرمی ی تومن یا کمتر بود فکر میکنم من ک از جیب شما خبر ندارم ولی خیلی این برام جای تعجبه چرا تا گرون میشه همه میرن میخرن چرا وقتی ارزون تره نمیخرن؟؟؟واقعأ برام سواله