2777
2789
عنوان

بنظرتون میتونم جمش کنم

85 بازدید | 10 پست

امروز تصمیم داشتم یه فصل ریاضی دهم بخونم ولی دو مبحثشو خوندم دو مبحثش موند فصل ۱ مجموعه ها بنظرتون صبح ۶ پاشم تا ۱۱ بخونم میتونم جمش کنم؟دو تا مبحثو دنباله حسابی و هندسی و الگوهای خطی اینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هم مقطع شمام فصل۱ دهم خیلی راحتع

ما معلممون خیلی مسخره درس داد هیچی یاد نگرفتیم من ۱۲ شدم تو اون فصل خیلیا زیر ده شدن امتحانش خیلی سخت و یاد دادنش مزخرف

تازه فصل ۲ و ۳ راحتتره بنظرم تا یک البته منم زیاد نخونده بودم

بعدم یجوری گفتی فک کردیم صبح قراره بری کنکور بدی

ما معلممون خیلی مسخره درس داد هیچی یاد نگرفتیم من ۱۲ شدم تو اون فصل خیلیا زیر ده شدن امتحانش خیلی سخ ...

بخای با مدرسه و معلم مزخرف پیش بری مطمئن باش رشته خوبی قبول نمیشی

چرا انقد گیر مدرسه ای؟ 

تاحالا ویدیو دیذی؟ معین کرمی عالیه تلگرام پره از ویذیو برو ببین

الان دهمی داغی حرفمو نمیفهمی

فصل۲راحتع؟ دازی از مثلثات حرف میزنی گلم

نمدونم اون واسم بهتر بود دیگه

معلم که بعضیاشون مزخرفن اون هیچ ولی انصافا بچه های زرنگی داریم درسته چند تاش کم گرفتن اما این تقصیر اونا نبود اما خیلیاشون چون از قبل کلاس رفتن و تابستون خوندن ۲۰ ۱۹ شدن چند تا ۲۰ داشتیم و در کل رقابت شدیدی تو کلاس هس و منم اولین امتحانو اونطوری شدم تو مثلثات با وجود همچین معلمی (البته بعدش تقویتی رفتم)۱۷.۵ شدم حالا اگه عین آدم اصلاح می‌کرد ۱۸.۵ میشدم ولی سر بدخطیم نمره کم کرد