2777
2789
عنوان

خوش به حال خرابا با شانسشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 75 پست

شانس دارن تجربه دارن🙂🤙🏻

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کی لیاقتش هر چی هست همون میشه... لیاقت پسرا همون دخترااان بعدهااا برو ارتباطتشون ببین چجوریه... ب ...

ببین یکی دو تا نیس ی دوست دگم دارم صد تا عکس با اینو اون ففط ب منی ک صمیمی نیستم باهاش نشون داده

یه خواستگار خیلی خفن داره الان 

منم دیدم کسایی که گذشته خوبی نداشتن و ازدواج خوبی کردن

ولی این دخترایی که من میشناسم بعد از ازدواج خدا رو شکر همه شون سر به راه شدن

شاید مشکلات خانوادگی شون باعث شده بوده به راه بد کشیده بشن و خدا سر راهشون پسر خوب گذاشته که بشینن سر زندکی شون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منم دیدم کسایی که گذشته خوبی نداشتن و ازدواج خوبی کردنولی این دخترایی که من میشناسم بعد از ازدواج خد ...

اره هر گهی میخوایم بخوریم بعد ....

هنبشه دعا میکنم ادمای پاک فقط خوشبخت شن 

دختر همسایه ما دختر خیلییییی خوبیه. محجبه مذهبی بود. تو خونه خیاطی میکرد. ی عالمههههههه خواستگار داشت اخرش با ی مرد عالی ازدواج کرد. خیلییییی خوشبخت شد. از اوضاعش مطلعم.

شوهره براش کارگاه زد خودش فقط نظارت داره دیگ. با این ک پولدار شده بازم متین باوقار با اصالت مهربونه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ترجیح میدم ساده و پاک باشم تا خراب وشانس دار اگه باتوجه به متن بخوام نظرم روبگم

اره منم 

حاضرم بمیرم و خراب نباشم

ولی کاش کارما کار خودشو با ما کنه و مزد پاکدامنیمونو بگیریم 

دختر همسایه ما دختر خیلییییی خوبیه. محجبه مذهبی بود. تو خونه خیاطی میکرد. ی عالمههههههه خواستگار داش ...

کاش همه ی پاکدامنا فقط و فقط خوشبخت شن 

دلم میخواد خرابا تنبیه شن تو همین دنیا لاقل خوشبخت نشن بدبختم نمیشن خوشبخت نشن که بقیه ام بگن اره پس مام خراب شیم خراب بودن نتیجشم چیز بدی نیس 

واقعا چرا دختر پاک نمیخوان‌؟ دختری که پاکت و متعلق به خودشون نه برا همه و دم دستی 

البته الان اونقدر دخترا دم دستی شدن مردا میل‌ به ازدواج ندارن می‌رن سراغ اونا 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
ببین یکی دو تا نیس ی دوست دگم دارم صد تا عکس با اینو اون ففط ب منی ک صمیمی نیستم باهاش نشون دادهیه خ ...

میییدونم چی میگی اینااا همه ظاهرشون قشنگه از باطن باهم سازگاری ندارن... خب اون مرد پولدار و خفن میره دنبال اون جور دخترها ک مورد توجه قرار بگیرن فقط بخاطر ظاهرشون اونا در اصل زندگی سالمی و درستی نخواهند داشت

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

تا وقتی که کسی که مثل خودت نیست رو خراب می دونی همینه.

دید خودت رو درست کن.

دختری که با پسری دوست بوده و حتی چند تا دوست عوض کرده خراب نیست. ممکنه با هیچ کدوم رابطه اونجوری نداشته. ممکنه همیشه در دوستی متعهد بوده.

جامعه ی امروز جامعه ی ارتباطات هست.

با حد و مرزهای خودت می تونی آشنایی رو تجربه کنی.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.