2777
2789
عنوان

آقا من جدیدا خیلی از مرگ میترسم

103 بازدید | 5 پست

حواسم کامل جمع شده که به آدما بدی نکنم.

دوست ندارم بذارم کسی پیشم غیبت کنه 

یا دل بشکنم

میترسم خیلی 💔

نمی‌دونم نامزدم چطوری منو طلاق داد زود رفت زن گرفت 

نمیترسه از اینهمه غمی که به من داد

دوست داشتم یه روز یجا به زنش میگفتم آنکه به من وفا نکرد مرهم تو نمیشود 

مطمعنم نه تنها من بلکه واسه هیچ دختری همسر مناسبی نمیشه 

آااافرییین واقعاااا ب تو ولی بخاطر ترسیدن از مرگ نباشه بخاطر اینکه خودتو ی شخصیت عاای و بدون ایراد بکنی و عزیز باشی پیش همه کارای خوب بکن نه بخاطر مرگ... و دنیای بعد مرگگگ خدا اینقدررر مهدبونه کهههههه نگوووووو

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور با این تفاوت که حس میکنم کامل نابود میشیم و واسه این نابودی ناراحتم و همچنین واسه بلایی که سرمون میاد و منجر به مرگمون میشه میترسم قابل تحمل نباشه اما من یه جوریایی حس میکنم اینکه میگن جواب بدی و خوبی رو خدا میده الکیه اگه میخواست بده همینجا میداد ولی بدتر طرف ظالماست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم همینطور با این تفاوت که حس میکنم کامل نابود میشیم و واسه این نابودی ناراحتم و همچنین واسه بلایی ...

نه قبول ندارم چون با چشمام دیدم که هرکسی جواب بدی و هرکسی جواب خوبیشو گرفته 

خیلی وقتا شاید متوجه نشی که طرف تقاص کارشو پس داده چون از جزییات زندگی آدما خبر نداریم اینجوری فکر میکنیم

نه قبول ندارم چون با چشمام دیدم که هرکسی جواب بدی و هرکسی جواب خوبیشو گرفته خیلی وقتا شاید متوجه نشی ...

من که برعکسشو دیدم تو زندگیشونم بودم میدونم   طوری که بهش باور آوردم ظالم سالم  آدمای خوبم هزار بلا سرشون میاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...