2777
2789
عنوان

دوست دختر خالم بیچاره شد رفت🙂➕

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 60 پست
یعنی شوهرت هم مبتلا کردی! تو خیلی کوچیک و دستکم گرفتی این قضیه رو. هر سال باید پاپ اسمیر بدی یه وقت ...

من خعلی هارو میشناسم که مشکل رو داشتن و مشکلی پیش نبوده... پاپ اسمیر هم لازم باشه ادم انجام میده... من چند سری انجام دادم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واکسن دو مدل داره. چهار گانه و نه گانه. حالا نه گانه رو هم بزنی بیشتر از سی مدل هست که واکسن هم جوابگوش نیست. تنها راه تعهد اخلاقیه. استخر خیلی کمه احتمالش اما من استخر نمیرم و یه دستگاه لیزر خونگی هم خریدم واسه خودم. دیگه بگیرم مطمئنم کار شوهرمه.

واکسن دو مدل داره. چهار گانه و نه گانه. حالا نه گانه رو هم بزنی بیشتر از سی مدل هست که واکسن هم جواب ...

واکسن ها مدل های خطرناکشو که باعث سرطان میشن و بدخیم هستن و غیرقابل درمان پوشش میده و همینم مهمه.مدلای دیگش خوب میشن

از استخر هم قابل انتقال نیست

از لیزر هست

من خعلی هارو میشناسم که مشکل رو داشتن و مشکلی پیش نبوده... پاپ اسمیر هم لازم باشه ادم انجام میده... ...

بستگی به سیستم ایمنی داره که قوی باشه و اجازه ظهور زگیل ها رو نده. اما خوب تا ابد بدن درگیر ویروسه.

نه عزیزم بچم الان 5 سالس اونروز دکتر دید و گفت این مجوز نداره

شاید قانون عوض شده الان به هیچ عنوان اگر فعال باشه نمیدن چون میگن وارد گلوی بچه میشه سزارین میکنن . درباره ی تبخال صدق می‌کنه این حرف، زگیل رو اطلاع ندارم البته اگر همون موقع زایمان تبخال بیرون زده باشه

چطور از استخر؟من ویروس خوندم استادمون میگفت اصلا از استخر و لیزر و ... منتقل نمیشه

دقیقا تحقیقات نشون داده ک از استخر لیزر سرویس بهداشتی و اینا یعنی سطوح کلا منتقل نمیشه و عمده دلیل و اصلی ترینش رابطه جنسیه

حالا یا پارتنر طرف خیلیه یا شوهرش با خیلیا رابطه داره

ناقل نمیشن شما با تبخال اشتباه گرفتی زیگیل قابل درمانه

عزیزم شما اشتباه میکنی

زگیل اصلا قابل درمان نیست و نهفته میشه

ولی تبخال شایع و قابل درمانه و اصلا میری دکتر فقط ی پماد ضدتبخال میده و تمام

شاید بعدها دوباره بزنی ولی مثل تبخال لبه و ویروس تو بدن هست

زیگیل هیچ درمانی نداره. فقط واکسن داره برای پیشگیری. اون قدر مطلب خوندم ازش که اندازه نداره.

تازه همونم فقط برای نوع سرطانیش هست

حالا بعضی ها6نوع و بعضی واکسن هاش9نوعش رو فقط پوشش میده

یعنی در هر صورت زگیله قابل انتقاله ولی باعث. سرطان نمیشه فقط