2777
2789

بامزش کن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور بی مزه شده؟ ما ترش یا ملس رو به ترش درست میکنیم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
باچی درست کردی هویج وسیب یا کدو مغز گردو رب انار خوب بگو تابگم

اول پیاز تفت دادم با زردچوبه بعد گردو اب ریختم سه ساعت گذاشتم جا بیوفته خیلیم روغن پس داد

بعد رب انار سه قاشق زدم مرغم سرخ کردم اضاف کردم

اول پیاز تفت دادم با زردچوبه بعد گردو اب ریختم سه ساعت گذاشتم جا بیوفته خیلیم روغن پس دادبعد رب انار ...

خب اینجوری نباید میپختی

مرغ و دیر ریختی و اینکه مزه دار نشده مرغت

من مرغو جدا میپزم با پیازو نمک و فلفل سیاهو زردچویه گردو هم جدا میپزم بعد مرغارو اضافه میکنم یساعتم مرغا با خورشت بپزه. و

گاهی هم از اول مرغشو میریرم با خود گردو بپزه  و مرغش قشنگ مزه بگیره

خب اینجوری نباید میپختیمرغ و دیر ریختی و اینکه مزه دار نشده مرغتمن مرغو جدا میپزم با پیازو نمک و فلف ...

الان چیکار کنم مزه بگیره

اولین بارم بود ت گوگل زدم اینجوری نوشته بود😭

اول پیاز تفت دادم با زردچوبه بعد گردو اب ریختم سه ساعت گذاشتم جا بیوفته خیلیم روغن پس دادبعد رب انار ...

خب دیگه خانوم وزیری گردو رو باید یکم تفت میدادی نه اینکه مرغ را سرخ کنی بعدم یاسیب درختی باکدو سبزرو باید رنده میکردی یا هویج رو با کدو تنبل اگرهم رب انارت ترش بود میتونی یکم شکر یا شیره انگور بزنی بهش شمالی ها بجای رب انار رب الوچه یا قوام نارنج میزنن البته اونا ترش میخورن