2777
2789

بنظرتون چجوری میشدید؟ 

از اینا که برگه رو خیلی ریز و با دقت تصحیح میکنن و معتقدن که نباید حق کسی ضایع شه یا که راحت میگرفتید؟ 🤔😂

من خودم اگه استاد دانشگاه بودم واقعا هیچکسو نمینداختم و همه رو به ده میرسوندم حداقل 

و اینکه واقعا تقلب میدیدیم عصبی نمیشدم و استقبال هم میکردم😂

بنظرم دانشگاه علاوه بر یاد دادن دانش، محلی برای تمرین همکاری و هوای همو داشتنه و اتفاقا از دانشجویی که هوای رفیقاشو داره و با معرفت و بامرامه  و عقده ای نیست خوشمم میومد

من بشدت سختگیر میشدم و ازینایی که دانشجوها تا حد امکان کلاس باهاشون برنمیدارن😂چون خیلی روی یادگیری حساسم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

نه والا 

کار درست کسی میکنه ک سوالاتش در حدی هست ک درس داده 

پس کسی بخواد پاس بشه درس ها رو بخونه میشه

کسی ک نخونه نمیشه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بشدت سختگیر میشدم و ازینایی که دانشجوها تا حد امکان کلاس باهاشون برنمیدارن😂چون خیلی روی یادگیری ...

😂😂😂من اگه استاد میشدم سعی میکردم یه دانشجوهام واقعا یه چیزی یاد بدم و جزوه و کتاب سخت نمیدادم

اما موقع امتحان باهاشون راه میومدم🥹

من اگه استاد بچه های علوم پزشکی بشم، اون درسهایی که باید یاد بگیرند و با جون مردم سر و کار داره را سختگیری میکردم. یا مهندسی ها و بقیه رشته ها را درسهای خیلی تخصصیشون که بازم یه جورایی زندگی ادمای دیگه را تحت تاثیر قرار میده، ولی بقیه درسها را از ۱۵ پایینتر نمبدادم.

مقطع کارشناسی یک استاد داشتم میگفت ده سال دور از خانواده کشور غریب با زیان غیر فارسی سختی نکشیدم که ...

😂😂😂چی بگم والا

من اگر استاد بودم دوست داشتم در عین اسن که جدیت در تدریس دارم، با بچه ها مهربون هم باشم و موقع امتحان پاسشون میکردم 

من اگه استاد بچه های علوم پزشکی بشم، اون درسهایی که باید یاد بگیرند و با جون مردم سر و کار داره را س ...

اره اره علوم پزشکی اسثتناست

اونا باید بخونن چون رابطه ی مستقیم با سلامتی دارن

😂😂😂من اگه استاد میشدم سعی میکردم یه دانشجوهام واقعا یه چیزی یاد بدم و جزوه و کتاب سخت نمیدادماما ...

اخی چه مهربون 🥺🫂 من همسرم تدریس میکنه همیشه میگم سخت بگیر الکی نمره نده ولی اونم مث تو مهربونه راه میاد باهاشون😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اخی چه مهربون 🥺🫂 من همسرم تدریس میکنه همیشه میگم سخت بگیر الکی نمره نده ولی اونم مث تو مهربونه راه ...

کسی که نخونده من پاسش نکنم هم نمیخونه، پس بذار پاسش کنم بره پی زندگیش😂