2777
2789
عنوان

اگه شما معلم یا استاد دانشگاه بودید ارفاق میکردید یا نه🤔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 51 پست
وای اره دقیقامن خیلی دوس دارم استادی بشم که از پایه و سطح پایین یاد بدم پله پله طوری ک دانشجو خسته ن ...

یه بار امتحان عملی داشتیم، زمان میگرفتن و باید دانشجوها ب ترتیب و تو زمات محدود چند ایتم رو میگذروندن،

من یه میزو نامرتب رد کردم استادمون هندی بودش به نفر بعدی گیر داد ک چرا اینجارو خراب کردی نمرتو کم میکنم، اون طفلی هم میگف استاد ب خدا من نکردم، برگشتم گفتم استاد اون مقصر نیس کار من بود، برگشت تشویقم کرد 😍🤪

ازون زمان 13 سال میگذره

سلااااااممممم🥺😍😍😍😍دیدم اعلانمو چشآم قلبی شد🥺🫂خوبید؟ شبتون بخیررررررررراره واقعا دلم نمیاد کسی ...

عااااالی ام،

جات خالی بود دیروز😆

یه گیس و گیس کشون دیگه ای داشتم😆😆😆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار امتحان عملی داشتیم، زمان میگرفتن و باید دانشجوها ب ترتیب و تو زمات محدود چند ایتم رو میگذروند ...

عزیز دلمممممم🥺😍😍😍

وای من امروز برگه مو در اختیار همه ی دور و بری هام قرار دادم

تا اینکه پسره برگشته بود پشت سر و خیلی مظلومانه گفت سوال چهار رو میرسونی؟ 

گفتم چرا که نه کلا برگه رو برعکس کردم ک بنویسه

داشت از ذوق میمرد🥺😂

بعد  از چند دقیقه مراقب اومد برگه ی منو گرفت گفت بسه دیگه 

خداروشکر علامت نزد روی برگه م😂

عااااالی ام،جات خالی بود دیروز😆یه گیس و گیس کشون دیگه ای داشتم😆😆😆

😂😂😂 من کلا دیشب بیست و چهار ساعت نخوابیدم

دقیقا بیست و چهار ساعت

اومدم خونه بیهوش شدم

چرا چیکار کردین؟ 😂

عزیز دلمممممم🥺😍😍😍وای من امروز برگه مو در اختیار همه ی دور و بری هام قرار دادمتا اینکه پسره برگشت ...

بعضی استادا رو جو میگیره،

ولی دقت کردم اوناییکه باسوادترن با مرام ترم هستن😍

بعضی استادا رو جو میگیره،ولی دقت کردم اوناییکه باسوادترن با مرام ترم هستن😍

وااااای اره بخداااااااا دقیقاااااااااااا

دقیقا اون استادای تخصصی ما که دکترا دارن و خارج از کشور درس خوندن، سوالا رو از قبل حدودی میگن و نمره ی بالا میدن

اما امان از اونایی ک درساشون عمومیه (مثل وصایای امام😑) 

😂😂😂 من کلا دیشب بیست و چهار ساعت نخوابیدمدقیقا بیست و چهار ساعتاومدم خونه بیهوش شدمچرا چیکار کردی ...

دیروز با بچها بیرون بودم،

تو پیاده رو راه میرفتیم یهو یه ماشین از خیابون پیچید سمت کوچه، کم موند بخوره ب یکی از بچها ک جیغ زدم بچم واستاد،

من با رانده کاری نداشتم برگشتم بچمو نصیحت کنم که دختره ک پشت نشست بود سزشو از شیشه دراورد با لحن دعوا ک خانوم این چ وضعه بچه داری و فلان

دیروز با بچها بیرون بودم،تو پیاده رو راه میرفتیم یهو یه ماشین از خیابون پیچید سمت کوچه، کم موند بخور ...

آخیییی 🥺خداروشکر ک بچه ها اسیب ندیدن

خدا رحم کرد

😂😂😂 من کلا دیشب بیست و چهار ساعت نخوابیدمدقیقا بیست و چهار ساعتاومدم خونه بیهوش شدمچرا چیکار کردی ...

منم عصبی،

گفتم کی با تو حرف میزد وراجی میکنی،

راننده یه خانوم سن بالا بود یهومردهدهم کنارش نشسته بود، مرده پیاده شد خانوم برو زشته،

گفتم دهن دختره رو ببند زشت تره،

یه چند نفرم جمع شده بود یه پیرزته برگشت گف تقصیر تو بود مراقب بچت نبودی،گفتم اصلا فک کن من اینجا نبودم باید بچمو زیر نیگرف،

راننده پیاده شد یه مقنعه هم سرش بود برگشت گف خجالت بکش موهات بیرون مردا دارن نگات میکنن،

منم کلا شالمو برداشتم کلیپسمو باز کردم گفتم خوب کردم،موهامو افشون کردم گفتم میخای لباسامم درارم زنیکه،

تو مقنعه سرت هس جلوتو نگا نمیکنی برا همون کافیه

منم عصبی،گفتم کی با تو حرف میزد وراجی میکنی،راننده یه خانوم سن بالا بود یهومردهدهم کنارش نشسته بود، ...

😂😂😂😂😂وای کم اوردن گیر دادن به چیزای بیخود اخع خدای منننننن

برگشت گف خاک تو سرت مردا اقتادن دنبالت،گقتم تو رو سنه نه،دختره باز چاک دهنشو باز کرد گف گ و ه نخور،م ...

چقدر به شما حسادت کردن 😒😒😒

کار اشتباه کردن شاکی هم هستن دیوانه ها

چقدر به شما حسادت کردن 😒😒😒کار اشتباه کردن شاکی هم هستن دیوانه ها

خلاصه از ی سمت خوشحالم کم نیاوردم،😆

از ی سمت هم میگم این چرفایی بود من زدم🤐

تو خونه تعریف کردم قشنگ مشخص بود شوهرم زیرپوستی کیف کرده😆 

مرده داش میروند گف مردنم چه کثافت شدن،گفتم من همینم ک هستم س ی ه د یر،اان ک فک میکنم خجالت میکشم

😂😂😂اونی ک سانسور کردید رو متوجه نشدم 

وای مردم خیلی عجیب شدن 

من یه بار توی محل کار سابقم یه کار غیر قانونی انجام ندادم(یه خانمه یا دفترچه ی فرد دیگه میخواست بره داخل) 

بعد من چسب بینی داشتم 

گفت میمون فک کردی دماغتو عمل کردی ادمی؟ 😐😂