2777
2789
حق طلاق و خونه به دردت نخواهد خوردفقط خدا میتونه کمکت کنه صبوری کن و بچه دوم بیار

من اگر از خودم خونه ی مستقل داشتم با دخترم میرفتم توش زندگی میکردم و به همسرم برنمیگشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی انسان کلا اختیار نداره؟شیطون گولش میزنه و زنا میکنه؟ یا هر خیانت دیگه ای؟

کمتر از عقل استفاده میکنه چون سختی که بعدش آسانی هست

بیشتر از هوا و هوس ش استفاده میکنه چون تنبل و لذت جو هست

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

آدم شده؟ازش مطمئن شدی؟

نه بابا چند بار چند ماه چند ماه خونه رو ترک کرد یکبار باز به خانومه پیام داد متوجه شدم الانم اذیتش کنم تهدید به رفتن میکنه ولی از لحاظ پول دادن و خرج کردن اکی هستش 

دقیقا نخواستم سربار مادرم باشم دخترم میگفت اتاق شخصی خودمو میخوام

تا جایی که میتونی پول بگیر ازش پس انداز کن 

میگی نه مهر میده نه نصف اموال

ازین ادم هیچی در نمیاد به فکر خودت باش

.

دیگه ستش رفته بالا بیاری هم بازم هردو تنها هستن هیچ فرقی نمیکنه با فاصله ی سنی ۳سال باید میاوردی تا ...

دقيقا یه بچه ی دیگه رو باید تنهایی بزرک کنم چون همبازی نداره همه بچه هاشونو دیگه آوردن و بزرگ کردن حداقلشون ۷ سال هستش 

اتفاقا خونه و حق طلاق خیلی خیلی به درد آدم میخوره

فقط آرامش که به درد آدم میخوره تنها با یاد خدا دل ها آرام می‌گیرد

کل دنیا رو بدن بهت ولی آرامش نداشته باشی نمیارزه

ولی روی موکت بخوابی ولی آرامش معنوی داشته باشی انگار تو آسمون بهشتی

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

حق طلاق و خونه به دردت نخواهد خوردفقط خدا میتونه کمکت کنه صبوری کن و بچه دوم بیار

شما چرا برعکس صحبت میکنی خونه به دردش نمیخوره ؟ به امید خدا بچه بیاره واسه ادم بی لیاقت خیانکار؟ فکرم میکنید به جواباتون؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...