2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شدیدا موافقم با وجودی ک پدر شوهر بیخیال و بی نهایت بی مسئولیتی دارم شوهرم ۵۰ درصد اینجوریه ن کامل خداروشکر بیشتر بیخیال 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

نه همیشه هم اینجور نیست

به نظر من بیشتر بستگی به سیاست خود زن داره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
همسر من ترکیبی از دو طرفهاجتماعی بودن و فعال بودن و زبون خوش داشتنش از پدرشهمسئولیت پذیر بودنش از ما ...

رفتارش با شما چطور

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

ببینید عزیزم این جمله کاملا علمیه ...

اما ی نکته ای هست ...

بین سن ۳ تا ۷ سالگی کودک ،حالا دختر یا پسر ، شروع به همزاد پنداری میکنه ...

کودک اگه در محیط خانوادگی درستی باشه با جنس موافق همزاد پنداری میکنه ... 

که در این حالت میشه گفت پسر رفتارهاش رو از پدر و دختر از مادر الگو برداری میکنه...

اما از اونجایی که خانواده های نا آگاه و بیمار زیاد وجود دارن ، در نتیجه تعداد کودکانی که این همزاد پنداری رو برعکس انجام داده باشن هم زیاد هستند ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

در مورد من یکی این جملات صد در صد اشتباهه همسرم هر چی داره از تربیت خوب  مادرشه که خدا پدر و مادرش رو بیامرزه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

فکر کنم این استثنا ها ارتباط کمی با پدرشون داشتن مثلا شغل پدرشون رو نداشتن یا مثال هایی از این قبیل 

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕