2777
2789
عنوان

دختر عمم ازدواج کرده

225 بازدید | 13 پست

قبلا دوست پسر داشت خیلی ادم شری بود 

چنبارم اومده بود در خونشون بخاطر ی سوتفاهم کینه گرفته بود ازش

حالا ازدواج کرده سمت خونه پسرع خونه گرفتن میترسه جلو شوهرشو بگیره همچیو بهش بگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرا دیگه دنبال شر واسه خودشون نیست...بگو بیخیال باشه وقتی دیدتش طبیعی باشه سوسه نیاد 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
چند ساله از اون ماجرا میگذره

پس کلااا نگران نباشه...خیالش راحت

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
خب همه چیو بگهدختر عمه ت پای کاری که کرده وایسه اکه دوست پسر داشتن خوبه خب پای مارش بمونهاگه بده دیگ ...

رابطشون زیادم شبیه دوستی نبوده ولی پسره میگه منو عاشق کرده ولم کرده درصورتی ک خود پسره همچیو تموم کرده کلا دیوانست یارو

بعدشم همه ادما گذشته ای دارن چ ربطی داره باید بخاطر ی خواستگار زندگیش خراب بشه؟ 

رابطشون زیادم شبیه دوستی نبوده ولی پسره میگه منو عاشق کرده ولم کرده درصورتی ک خود پسره همچیو تموم کر ...

چرا زندگیش خراب شه؟

دختر عمت دوست پسر داشتن رو قبول داشته که دوست پسر گرفته

الان چرا باید بترسه؟ پای نظرش بمونه

اگه گذشتمون به خودمون مربوطه چرا از افشاش باید واهمه داشته باشیم؟ مگه گذشتمون بد و آبروبر بوده که پنهانش کنیم؟

چرا زندگیش خراب شه؟دختر عمت دوست پسر داشتن رو قبول داشته که دوست پسر گرفتهالان چرا باید بترسه؟ پای ن ...

دارم میگم هدفشون ازدواج بود

پسره تو زرد از آب دراومد همچی خراب شد

نمیخواد حماقتشو شوهرش بفهمه الانم بارداره گناه داره

چرا زندگیش خراب شه؟دختر عمت دوست پسر داشتن رو قبول داشته که دوست پسر گرفتهالان چرا باید بترسه؟ پای ن ...

بیشتر ترسش بخاطر کله خراب بودن پسرس ک ی موقع تهمتی چیزی نزنه بهش