من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این تاپیک منو یاد پیرزنای فامیل و همسایه ها و اقوام انداخت که تو بچگی تا الان خیلی هاشون رو دیدم و کنارشون نشستم. البته اکثرا فوت شدن یه عده هم هنوز زنده هستن. جالبه قبلا فکر میکردم تو ایران فقط ما از این اسما داشتیم اما الان دیدم قدیم این اسمای رنگارنگ همه جای ایران بوده و میذاشتن. چطور این همه تنوع اسم بدون داشتن شرایط ارتباطی بین شهرها و با این وسعت جغرافیایی تو کل ایران پخش بوده . برام جالب بود ۹۵ درصد اسما رو تو اطرافم شنیده بودم!
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮