2777
2789
عنوان

اومدم‌مهمونی شپش دیدم بچه هااا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 32 پست
شپش چه شکلیه

شبیه شپشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان دمت گرم😁

قربونت سوالی چیزی داشتی من درخدمتم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شاید شپش نبوده باشهصاحب خونه ها یا مهمونا یکی باید سرش رو بخوارونه توی جمع که بگیم شپش بوده

وای نمیدونم 

اومدم یه چند دیقه دیگه حرف افتاد گفت هفته ای یبار پتو و رو بالشتی اینارو میشوره بیشتر شک کردم

وای بخدا نمیدونم دارم دیوونه میشممم😭😭

اشتباه گرفتی 

شپش و اون کک ها شبیه همن خیلی 

البته شپش بیشتر قیافش میخوره کسافت باشه کک باز قیافش بهتره