2777
2789
عینک نداره شانسی بردیم چکاب فهمیدیم

پسر منم نمره چشمش لالایت. شما اگر بچت کوچیکه تا بزرگ بشه شمارش کم میشه. البته اگر رعایت کنی من پسر بزرگم پنج و نیم بود مواظب بودم کمتر شد ولی دومی داداشش که بزرگه همش جلو تلویزیون و کامپیوتر و موبایل نمیتونم کوچیکه رو کنترل کنم نگاه نکنه فرقی نکرده من انواع نذر و نیازها رو هم کردم فرقی نکرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر منم نمره چشمش لالایت. شما اگر بچت کوچیکه تا بزرگ بشه شمارش کم میشه. البته اگر رعایت کنی من پسر ب ...

من میگم شاید اشتباه میکنندنمره ۸همه چیم میبینه 

بچه شما دیدش چطوره

چه تخصصی بردین؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)
چشم مگه میشه

من همه جور طب سنتی اسلامی بودم هیچ کاری نکردن گفتن سرمه بهش چندین ماه تو خواب میرفتم میکشیدم بچه تو خواب میترسید. چون موقع بیداری نمیزاشت بکشم دیگه ول کردم. پسر من به شدت لجبازه نمیتونم خیلی چیزها براش امتحان کنم

من میگم شاید اشتباه میکنندنمره ۸همه چیم میبینه بچه شما دیدش چطورهچه تخصصی بردین؟

ببین دکتر گفت چون کوچیک هستن چشمهاشون تطابق میده. قدرت تطابق دارن. ولی اگر عینک نزنن تنبلی هم اضافه میشه. شما کدوم شهری؟ به من گفتن عرق رازیانه بریزم خوبه ولی نمیزاره البته من قبلش روی چشم خودم تست کردم اگر چیزی بشه نریزم دیدم چیزی نشد یک دوبار به زور ریخته ولی خسته میشم از بس گریه میکنه

من میگم شاید اشتباه میکنندنمره ۸همه چیم میبینه بچه شما دیدش چطورهچه تخصصی بردین؟

البته انشاالله برای شما اشتباه گفتن. در زن شاید شما اشتباه فهمیدین. چون دکترها مدلهای مختلف شماره میگن. نپرسیدم چیزی از خود دکتر شما؟