2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست با حقوق ده میلیونی زندگی کنه یه خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 35 پست
بله درسته خونه پدرم راحت هستم.خودم باید خوب کار کنم به نظرم‌ بنده خدا همسرم چیکار کنه آخه با این تور ...

اره واقعا خدا به داد همه امون برسه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
با ۹تومن به سختی میگذرهالبته اجاره نمیدیم ولی قسط داریم تادلت بخاد

چند نفر هستین عزیزم؟

چیکار می کنی در ماه چجوری خرید می کنی مثلا؟

منم عقدم باید با حقوق کم همسرم بعد عروسی برنامه ریزی کنم ولی کلافم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند نفر هستین عزیزم؟چیکار می کنی در ماه چجوری خرید می کنی مثلا؟منم عقدم باید با حقوق کم همسرم بعد عر ...

سه نفر

خورد و خوراک ماهی تقریبا دوتومن خرید میکنیم

پوشاک تقریبا قسطی برمیداریم

خیلی از نیازهای اصلی زدیم

خلاصه کنم زنده مانی میکنیم نه زندگانی..

البته بابا ومامانم خیلی کمکم میکنن

هعی چیزای مختلف رو بهونه میکنن پول میزنن به کارتم یابرای دخترم لباس میخرن

سه نفرخورد و خوراک ماهی تقریبا دوتومن خرید میکنیمپوشاک تقریبا قسطی برمیداریمخیلی از نیازهای اصلی زدی ...

ببخشید عزیزم فضولی نباشه ۲ تومن خرج همه ی خورد و خوراکتون تو ماه؟ چیا میخری؟

😆😆😆
ببخشید عزیزم فضولی نباشه ۲ تومن خرج همه ی خورد و خوراکتون تو ماه؟ چیا میخری؟

فقط چیزای واجب😔سیبزمینی پیاز یکی دوتا مرغ تخم مرغ پنیر بعضی چیزای دیگ که هرماه باید شارژ شه بقیه چیزا هر دوماه سه ماه 

بعدش یه گونی برنج تقریبا سه ماه کافیه برامون

مثلا یه ماهش برنج میخریم

ماه بعد روغن و...اینجوریا

فقط چیزای واجب😔سیبزمینی پیاز یکی دوتا مرغ تخم مرغ پنیر بعضی چیزای دیگ که هرماه باید شارژ شه بقیه چی ...

خدا کمکتون کنه عزیزم 

از این ۹ تومن قسط و اجاره هم میدین؟

شغل شوهرت چیه؟اخه الان تو کارخونه هم حقوقاشون ۱۵ تومن هست

😆😆😆