بیرون بده خورد کنن اگ نکردی سینه رو نصف کن نواری برش بده بعدش ب مربع های متوسط تقسیم کن
بال رو دوقسمتی کن ینی کتف و بال جدا
رون رو از ساق جدا کن ،ی طرف ساق رو تا انتها برش بده طوری ک استخون دیده شده بعد اون طرفش رو چندتا برش بزن ک مغز پخت شه
رون رو هم دیگ از قسمت استخوناش ریز کن
باری مزه دار کردنش هم با سس سویا خیلی خوب میشه
هم این ترکیبی ک میگم ولی از شب قبل بذار اینو:پیاز سیر زعفرون فلفل سیاه آبلیمو خوب مخلوط کن بذار از شب قبل توی یخچال
خیلی خوب و پنبه ای میشه
من کلا خیلی کباب درست میکنم همه مدلی،چ کوبیده مرغ ،گوشت،یا چیزای دیگ
این دوتا مدل خوب میشن