2777
2789

پسر دوست بابامه 

بابام میگه من روم نمیشه بگم نه برو ببینش اخه پسره قدش کوتاست اصلا تناسب نداره با من سنمم کم نیست ولی نمیتونم گرایشی ندارم به طرف خسته شدم از این خواستگارها

خوشبختین اگه عشق دو طرفه تجربه کردین و با ذوق ازدواج کردبن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه جلسه تحمل کن برو ببینش بعدش بابات زنگ بزنه به دوستش بگه دخترم تمایلی به ادامه رابطه نداره با تشکر ...

باتشکر از خدمات شما😂 خندوندی تو این بی حوصلگیم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

وای منم یه بار به خواستگار داشتم اخلاق و موقعیتش خوب بود اما ظاهرشو خیلی دوست نداشتم مادرم گفت حالا بریم یه جلسه بیرون دوباره ببینش شاید خوشت اومد رفتم و دوباره به دلم نشست گفتم نه

بعد احساس میکنم خیلی سرد برخورد کردم باهاش الان که فکر میکنم بهش دلم به حال پسره میسوزه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
حالا ببین چیزی نمیشه،گاهی میبینی واقعا محبتش میفته تو دلت و دیگه یسری چیزا به چشم نمیاد

نمیشه تمام خواستگارام ظاهرشون بده هیچ گرایشی ندارم تناسبی ندارن باهام

من قدم کوتاه و لاغر ام هیچ دختری دوست ندارم فقط مادرم دوستم داره

اینطوری نیست تناسب مهمه 

من تمام دوست و فامیل میبینم باهم تناسب دارن بالاخره دختری که متناسب باشه هست 

وای منم یه بار به خواستگار داشتم اخلاق و موقعیتش خوب بود اما ظاهرشو خیلی دوست نداشتم مادرم گفت حالا ...

تناسب و گرایش مهمه تو ازدواج