2777
2789

دوستانی ک اعتماد به نفسشون بالاعه و حد متعادل هستش میشه توضیح بدید چیکار کردین 

من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی اعتماد به نفسم پایینه حتی افسردگی هم گرفتم

من از وقتی به دنیا میام اعتماد به نفس داریم تا اینکه کم کم بررگ میشیم و خانواده و اطرافیان هی اعتماد به نفس مارو ازبین میبرن

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از وقتی به دنیا میام اعتماد به نفس داریم تا اینکه کم کم بررگ میشیم و خانواده و اطرافیان هی اعتماد ...

اره دقیقا پچگیم اصلا اینطوری نبودم ولی الان افتضاحم هر روز هم بدتر میشم احساس میکنم از همه پایین ترم

ودیو بببن پادکست گوش بده بلاگر اینستا ویدیو هاشونو بببن به خودت برس  وقتی قول به خودت میدی قولتو نشکن

اینا برای افزایش عزت نفسه

من خیلی رو خودم کار کردم باید خیلی رو خودت کار کنی البته بستگی به خودت داره ولی اینا که گفتم اصلا دست کم نگیر من هپینارو دارم رعایت میکنم ساده هست ولی بی تاثیر نیست

قوربون صدقه خودت برو

یوتیوب هم میتوینی ویدیو ببینی

چ فرقی داره؟

مثلا اعتماد به نفس یعنی توانایی انجتم کاری مثلا توی جمع اعتماد له نفس داری و خوب صحبت میکین

ولی عزت نفس یعنی دوس داشتن خودت مثلا وقتی من مسخرت میکنم اگه عزت نفست پایین باشه به خودت میگیگری ولی اگه بالا باشه برات مهم نیست بغیه چی میگن

چند سالته؟