سلام من چون خودم خیلی سرچ میکردم درمورد رویان و مراکز دیگه خواستم یه سری توضیحات و تجربیاتم رو توی این تاپیک تا وقتی که باردار بشم بزارم😍مطمئنم که مامان میشم به این زودیا
بار اول باید شناسنامه و کارت ملی زن و شوهر همراهشون باشه برای تشکیل پرونده
قبل از هرچیزی شوهرم رفت پیش دکترش براش آزمایش اسپرم نوشت و باید تا ۳ساعت که جوابش آماده میشد صبر میکردیم
بعد از گرفتن جواب آزمایش اسپرم همسرم جدا ویزیت شد و من هم رفتم برای تشکیل پرونده چندتا فرم درمورد سن و محل و زندگی و علایق و حساسیتها و...
بعدش امضا الکترونیک از خودم و همسرم گرفتن و نوع بیمه رو پرسیدن که برای ما سلامت هستش که از بار دوم به بعد یه مقدار از هزینه های ویزیت و سونو و آزمایش کم میشه
ویزیت بار اول با هزینه کارشناس برای هرکدوممون ۲۰۰تومن شد آزمایش شوهرم هم ۲۰۰تومن شد
شوهرم نرمال بود و فرستادن پیش مشاور تغذیه و بهش رژیم داد
من چون مشکل تیروئید دارم برام درخواست مشاوره غدد دادن و چون آزمایش هامون قدیمی بود یه چکاپ کامل برای من که همونجا انجام دادم و با بیمه تقریبا ۲۱۰۰شد که آزاد ۲۸۰۰میشد
امروز که جلسه دوم بود که رفتم پیش مشاور غدد و اینکه مشاوره ها ویزیتشون آزاد حساب میشه و بیمه کم نمیکنه
و بعد از هر ویزیت حتما باید کارشناس هم ببینه تا دستورات رو بگه یا آزمایشات رو توضیح بده و توی بیمه وارد کنه و یه سری داروهای اضافه درصورت لزوم بده که اون هزینهی ویزیتش ۴۲تومنه
توی آزمایشم همه چی نرمال بود و مشکلم همون تنبلی خره😑
دکتر شوهرم توی پروندش نوشته بود آی یو آی
و امروز دکتر من که دکتر شیوا هستن گفتن روز دوم پریودم برم که سیکل آی یو آی رو شروع کنیم
داروهایی که امروز برام تجویز شد
فمی بست ۴۵۰تومن روزی ۲تا
اوزیل ۴۶۰تومن روزی ۳تا
ملاتونین برای رفع بیخوابی شبی یکی
امیدوارم مفید بوده باشه سوالی داشتین بپرسین اطلاعاتم تقریبا زیاده چون ۳بار رفتم رویان هربار کلی از خانمای اونجارو سوال پیچ کردم😀