2777
2789
عنوان

تجربه من از مرکز ناباروری رویان

216 بازدید | 24 پست

سلام من چون خودم خیلی سرچ میکردم درمورد رویان و مراکز  دیگه خواستم یه سری توضیحات و تجربیاتم رو توی این تاپیک تا وقتی که باردار بشم بزارم😍مطمئنم که مامان میشم به این زودیا

بار اول باید شناسنامه و کارت ملی زن و شوهر همراهشون باشه برای تشکیل پرونده 

قبل از هرچیزی شوهرم رفت پیش دکترش براش آزمایش اسپرم نوشت و باید تا ۳ساعت که جوابش آماده میشد صبر میکردیم 

بعد از گرفتن جواب آزمایش اسپرم همسرم جدا ویزیت شد و من هم رفتم برای تشکیل پرونده چندتا فرم درمورد سن و محل و زندگی و علایق و حساسیت‌ها و...

بعدش امضا الکترونیک از خودم و همسرم گرفتن و نوع بیمه رو پرسیدن که برای ما سلامت هستش که از بار دوم به بعد یه مقدار از هزینه های ویزیت و سونو و آزمایش کم میشه 

ویزیت بار اول با هزینه کارشناس برای هرکدوممون ۲۰۰تومن شد آزمایش شوهرم هم ۲۰۰تومن شد

شوهرم نرمال بود و فرستادن پیش مشاور تغذیه و بهش رژیم داد 

من چون مشکل تیروئید دارم برام درخواست مشاوره غدد دادن و چون آزمایش هامون قدیمی بود یه چکاپ کامل برای من که همونجا انجام دادم و با بیمه تقریبا ۲۱۰۰شد که آزاد ۲۸۰۰میشد 

امروز که جلسه دوم بود که رفتم پیش مشاور غدد و اینکه مشاوره ها ویزیتشون آزاد حساب میشه و بیمه کم نمیکنه 

و بعد از هر ویزیت حتما باید کارشناس هم ببینه تا دستورات رو بگه یا آزمایشات رو توضیح بده و توی بیمه وارد کنه و یه سری داروهای اضافه درصورت لزوم بده که اون هزینه‌ی ویزیتش ۴۲تومنه 

توی آزمایشم همه چی نرمال بود و مشکلم همون تنبلی خره😑

دکتر شوهرم توی پروندش نوشته بود آی یو آی 

و امروز دکتر من که دکتر شیوا هستن گفتن روز دوم پریودم برم که سیکل آی یو آی رو شروع کنیم 

داروهایی که امروز برام تجویز شد 

فمی بست ۴۵۰تومن روزی ۲تا

اوزیل ۴۶۰تومن روزی ۳تا

ملاتونین برای رفع بیخوابی شبی یکی 

امیدوارم مفید بوده باشه سوالی داشتین بپرسین اطلاعاتم تقریبا زیاده چون ۳بار رفتم رویان هربار کلی از خانمای اونجارو سوال پیچ کردم😀

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد

ان شاالله به زودی نی نی خوشگل و باهوش و سالمی داشته باشید

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

*آزمایشی که انجام دادم حتما باید روز ۲یا ۳ پریود انجام می‌شد چون ذخیره تخمدان و پرولاکتین و هورمون ها هم توی اون آزمایش بود

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد

انشالله به زودی نی نی دار بشی

چندسالته

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ان‌شاالله نی نی تون زود بیاد پیشتون.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ممنونم عزیزم ۲۴ سالمه ۵ساله اقدامم

خداروشکر هنوز جوونی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

*آزمایشی که انجام دادم حتما باید روز ۲یا ۳ پریود انجام می‌شد چون ذخیره تخمدان و پرولاکتین و هورمون ه ...

عزیزم منم سیزده چهارده سال پیش رفتم رویان و همین مراحل شما رو گذروندم وعکس رنگی هم با زجر گرفتن و تنبلی هم داشتم و تازه همسرمم واریکوسل داشت وهمونجا عمل کرد.ودرنتیجه پایین پرونده منم آی یوای نوشتن و درحال آماده شدن بودیم که دراوج ناباوری یکی دوماه بعد بی بی چک من مثبت شد ومن طبیعی باردار شدم.انشالله که برای شماهم بهترینها اتفاق میوفته