2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرداییمو خیلی یهویی حامد صداکردم

حالا من هیچ شخصی ب اسم حامد نمیشناسم با هیچ حامد نامی هم برخورد نداشتم اون روز نمیدونم چم شد یهو جلو جمع خانوادگی بلند گفتم حااااااامممددددد

الان فک میکنن دوس پسرمه

دو سال قبل ک با دوسپسرم همسایه بودیم تازه رفته بود سربازی اوناهم داشتن ازون خونه میرفتن وسایل جمع میکردن ما شب قبلش رفتیم کادو بردیم برای جای خالی پسرش

ما لیوان بردیم براشون ازون پیک ها

روز بعدش ک نشسته بودیم بیرون یهو گفتم لیوان هاتون نشکست😭😭خاستم بگم وسایل هاتو بردی خونه جدیدتون توی بار نشکست یهو اینو گفتم داشتم میمردم از خجالت😭😭😂🤣

از حموم اومده بودم بیرون 

موهام خوشگل و فر شده بود ،  تو خونه تنها یودم ،یه پیراهن بندی پوشیده بودم ، یه آهنگ خوشگلم گذشته بودم جلو  داشتم قر میدادم تو حال ، تا اینکه پدرم کلیدو انداخت و اومد تو 

در کسری از ثانیه جهیدم توی اتاقم 😬😐

رفتیم کافی شاپ

رفتم سفارش بدم

نمیدونم و نمیدونم و واقعا نمیدونم چرا موقع سفارش سیب زمینی سرخ کرده یهو خنده ام گرفت😬😂🥲

آقاهه هم خیلی پوکر فقط منو نگاه میکرد

به زور جلو خنده امو گرفتم رفتم نشستم

، تا 2 سال روم نشد پامو تو اون کافه بزارم👀

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

تو پرزنتم که تو سالن کنفرانس دانشکده بود جلوی ۱۵۰ نفر دانشجو ایرانی و بین الملل و استاد و رئیس و معاون با اعتماد بنفس و هیجان کلمه جلوگیری رو گفتم جلو کی....ری 

حالا خندم گرفته بود در حد انفجااااااار

چهرمم زوم شده با پروژکتور بک گراند سن

خدا برای هیچکی نخواد

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)