2777
2789
عزیزم واسه نماز شب باید ۴۰ تا مومن را در قنوت نماز وتر بگوئید باید بدانید که واقعا مومن هستند یا نه

عزیزم ۴۰ نفر مومن یا مسلمان

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا برام دعا کن امتحان شنبه مو خوب بدم

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج#  

ح‍آمد و هاکان 

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 🙏❤️❤️ دبیت،گیوه،چوغا خونمیرزا ،فلارد،لردگون😜👍

مومن که یعنی از همه نظر واقعا مومن باشد مثلا ایت الله بهجت.من نماز شب که می خواندم ۴۰ مومن را می گفت ...

به هر حال برای من فرقی نداره خدا تاکید نکرده که برای قنوت طرف حتما اهل نماز و روزه باشه